Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

MDF: Tiltakozunk az ORTT döntése ellen

Az MDF soproni szervezete tiltakozik az ORTT döntése ellen, mellyel a két nagy párt térnyerése következik be – hangzott el a párt sajtótájékoztatóján.

– Az ORTT döntése újabb bizonyíték, az MDF által régóta hangoztatott nagypárti egyezségek létezésére – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Oszvald Ferenc Nándor, a párt helyi alelnöke, utalva a Sláger és a Danubius rádiók frekvenciája-pályázatára.

Pruzsinszky Tamás az MDF sportbizottságának elnöke hozzátette, elfogadhatatlan, hoyg egy olyan felelős köztisztviselőnek, mint Majtényi Lászlónak nem marad más választás, mint a demonstratív lemondás. Az elnök tiltakozásra buzdította a soproni civil szervezeteket.

Olvasóink írták

 • 11. Orfeusz 2009. október 31. 21:14
  „Bár a kétharmados Fideszt nemigen zavarná és ökrökre a parlamentben (is) szükség van, tragédia lenne az MDF és az SZDSZ 2010-es bejutása. Igaz, hogy a kétharmad magával hozná az egyenként ügyészségi kikérésüket "kiadásukat", így dupla létszámmal kellene számolniuk a parlamenti helyeik elfoglalásánál .....”
 • 10. Orfeusz 2009. október 31. 21:09
  „Vihar egy pohár vízben. A fák nem nőnek az égig. A kutya ugat, a karaván halad. Politika? Gondolják, hogy a slágeres és a danubiusos csapat nem szaladgált a politikához? Eddig is megtették, most is. Nem sikerült, mert volt két magasabb ajánlat, így a fiúk elhúzhatnak ........ Még szerencse, hogy egy frakcióval sem rendelkező, egykori parlamenti párt ( MDF ) és egy parlamentből kiballagó párt ( SZDSZ ) védelmébe vette a Bockkor/Boross bandát. Nem jött be neki, hála istennek. Nekik is volt nagy pofájuk, volt, hogy nem jeleskedtek a frekvenciadíj kifizetésével, majdnem kivágták őt, meg kellett a canossát járniuk aszoclibeknél.
  Sajnos folyamatos a közvélemény félrevezetése és manipulása folyamatos. Most is.”
 • 9. TancsKaszabell 2009. október 31. 04:36
  „Ez esetben, akkor lehetséges ,hogy eltévedtem.Sajnálom,felületes voltam.
  Én egy egészen más személyre emlékeztettem,de talán ő más szervezetben képviseli jelenleg is önöket,átigazolása után.

  Döbbenetesnek tartom ami itt napjainkban folyik !
  Egyébként is igen zavaros ez az egész...de hát annyi gazemberséget tapasztaltunk már ezen a "csatatéren" is,hogy most nem látok tisztán, ki ,kit ,kinek az érdekeit képviseli ezekben az amúgy jól fizető pozíciókban, testületekben.Olyan jelek vannak,hogy kénytelen leszek elítélni a baloldali képviselők magatartását is !
  Még nem látom tisztán ezt a kérdést,nagy a ködösítés...
  De azt látom,és ezért ezt határozottan elutasítom,hogy a köz érdekei itt sok mindennel szemben háttérbe szorulnak,gyakorta mi találjuk magunkat a vesztes oldalon.
  Érdekesnek találom a példáit a szükséges és nem szükséges sajtó tájékoztatókkal, a finanszírozásokkal kapcsolatosan és a közérdeklődést felértékelő szavait is.

  Ezeken a területeken úgy vélem vesztésre áll az értelem !

  Nekem úgy tűnik sem az MSZP és sem önök nem tudják érdemben megszólítani a Fideszes szájjártatók és IQ bajnokok által nyolc év alatt sikeresen elbolondítottak tömegét.A társadalmi tudat ma olyan mélyen van,hogy elemi érdekei is sérülhet a társadalomnak,ha nem lesz észnél mert a veszélyérzete megszűnt, olyan avítt szennyes nézeteket,törekvéseket is eltűr már amelyeket normális emberek határozottan harcosan összefogva elutasítanak más boldogabb országokban...sőt nálunk még rájuk is szavaznak ...félelmetes,meddig eljutott a Fideszes polgári körök zsákjából kiszabadult segédcsapatuk,mert az még mindig... A nekik ígért két pofon,bizony már nem lesz elég !

  Szerintem az emberek érdekeit ,ez esetben az ő tájékoztatásukra, épülésére szolgál az a sok hazugság és gyalázkodás amit ez a mindent tagadó retrográd párt katonái locsognak mindig szépen sorban,központilag irányítva...ki kell használni és érdemben rámutatni gyalázatosságukra.
  A másik oldal sajtótájékoztatóit én többnyire "segélykiáltásoknak" érzem,hiszen a város ügyeinek alakulása nem éppen a biztos a "szebb" jövőnket szolgálja és nem igen van esély a változtatásra egy szavazógép ellenében...de azt hiszem ők úgy egyben belevésik a neveiket a város történelmébe és nem az érdemesek oldalán fogják őket emlegetni az utódaink.”
 • 8. oszvald.ferenc 2009. október 31. 00:05
  „Kedves TancsKaszbell,

  A médiatörvény erejénél fogva, az MDF parlamenti frakciójának megszűnésével az MDF által az ORTT-be delegált Dr. Wéber János mandátuma is megszűnt, 2009 március 20.-án. Így sajnos a mostani szavazáson az MDF már nem tudta érvényesíteni a demokratikus értékrend melletti kiállását.

  Üdvözlettel:

  Oszvald Ferenc”
 • 7. oszvald.ferenc 2009. október 30. 23:34
  „Kedves Kertész,

  Ezt a hozzászólását már múlt héten megkaptuk Öntől, jövő hétre egyszerűen csak "ctrl+C ctrl+V"-ze be. Ugyanakkor nézzen körül más pártok sajtótájékoztatóin: milyen gyakran, milyen témában tartják, mi a fő üzenet. (legfrissebb itt a kisalfold.hu-n: FIDESZ: Már élelemre sem jut, MSZP: 14 milliárdra duplázták a tartozást) - szerintem inkább tűnnek ezek kézi vezérlésű hírnek, mert mi pl. a múlt héten egyik pártba sem rúgtunk bele, csak népszerűsítettünk egy jó kezdeményezést és ehhez kapcsolódva tettük javaslatokat a soproni közlekedésszervezés terén (MDF: Biztonságosabb közlekedést!). Hogy ebben mi jöhetett ,,felülről", nem tudom...
  Továbbra is elismerem: nehéz elhinni, hogy egy párt nem kézi vezérlésre van állítva, de nem akarok Önnel zsákbamacskát játszani, elárulom, miért tartunk sűrűn sajtótájékoztatókat:
  Ad. 1. ez (is) a dolgunk. Legalábbis mi szóvá tesszük, ha valami nem tetszik, vagy ha van más - esetleg jobb - ötletünk egy témát illetően.
  Ad. 2. Igen, van sok olyan téma, ami az ,,utcán hever", és mik ezeket is bedobjuk, ha látjuk értelmét, és azt készséggel elismerem a magam részéről, hogy én igyekszem ezeket akkorra tenni, amikor ,,uborkaszezon"van. Ez talán bűn?
  Ad. 3. és ez kapcsolódik leginkább ehhez a cikkhez: nekünk nincs: HírTV, Echo TV, Magyar ATV, Lánchíd Rádió, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Népszava, Helyi Téma, Heti Válasz, 168 óra...stb. Hogy finoman fogalmazzak: mi nem vagyunk ilyen ,,ügyesek", hogy ennek a finanszírozási hátterét biztosítani tudjuk - remélem érti, mire gondolok.
  Viszont az emberekhez el szeretnénk jutni, ill. az üzeneteinket szeretnénk eljuttatni. Azt hiszem, ezzel nem lehetnek erkölcsi kifogásai. A sajtótájékozatóinkra minden helyi sajtóorgánumot meghívunk - mert ez a tisztességes, járható út. Nem pedig a saját sajtó kiépítése, ezen keresztül a saját tábor ,,üzemi hőfokon" tartása..stb.

  Maradok tisztelettel:

  Oszvald Ferenc”
 • 6. Nagy_Imre_Vancouver 2009. október 30. 22:05
  „Intel, sajnos Magyarorszagot mar reg nem a politikusok iranyitjak hanem a nemzetkozi hitelezok. Tovabba a radio es TV csatornak tobbsege is kulfoldi kezben van. A mediat elsosorban propaganda celokra hasznaljak ha mellette penzt is csinal akkor meg jobb. Azzal vitatkoznek hogy a Slager radio nem politizalt. Rendszeres hallgatojuk vagyok mert hajnalban (itt este) jo magyar szamokat jatszanak. Pl a Lali kiraly cimu formedveny is egyertelmu provokacio. Megkerdeznem melyik orszagban engednek meg hogy egy media sztar az orszag szimbolumaival paradezzon? Ez a musor egyaltalan nem fog hianyozni, a zene igen. Majd hallgatom Juventuszt.”
 • 5. Intel 2009. október 30. 21:20
  „Azt hiszem nagyon jót tenne ennek az országnak ha nem politikusok, és nem érdek emberek vezetnék...
  Tavasszal új kormány, és minden marad a régiben...
  Ez a szomorú!”
 • 4. kertész 2009. október 30. 19:53
  „A szokásos heti penzium.Az Ibolyka utasítására a meghatározot témában sajtótájékoztató.”
 • 3. jánosi 2009. október 30. 19:22
  „Miért pont a rádiókat ne akarnák privatizállopni ?”
 • 2. Intel 2009. október 30. 19:07
  „Itt semmi másról nincs szó, mint a rádiókat is megakarják szerezni a pártok...
  A két rádió nem politikai volt, soha sem politizáltak.
  Igaz voltak politikusoknak befektetései...
  Úgy gondolom, hogy kampány célokra akarják majd használni ezen társaságokat.”
 • 1. TancsKaszabell 2009. október 30. 16:15
  „Kedves Tamás !
  Örömmel venném,ha tájékoztatna arról,hogy az önök színeit képviselő hogyan szavazott ?
  Mert az emlékeim szerint nem is oly rég még a narancssárga mezt viselte büszkén és a
  félig-értelmiségi kicsiböllér állítólag elégedett volt vele,vagy talán mégsem...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: Már élelemre sem jut!

Fenntarthatatlan a költségvetés, a kórházban havi 50 millió forint veszteség keletkezik –… Tovább olvasom