Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

MDF: konstruktív javaslatok

A második félévben újabb kilenc MDF által kezdeményezett napirendi pontot tárgyalhat Sopron képviselő-testülete – mondta el Nagy Tamás, a párt soproni vezetője.

– Választóinknak ígéretet tettünk a kampányban, hogy programunkat következetesen képviseljük akár a városvezető koalíció tagjaként, akár ellenzékből – mondta el Nagy Tamás tegnapi sajtótájékoztatóján. – Az első féléves közgyűlési napirendek között a képviselők tárgyalták például az élményfürdő-beruházás lehetőségét, illetve az akadálymentesítést, melyek a soproni MDF programjában kiemelt helyen szerepeltek.

Nagy Tamás azt is elmondta, a második féléves munkatervhez benyújtott kilenc javaslat között megtalálható a korábban sok vihart kavart informatikai fejlesztések helyzete vagy a mélygarázs kialakítása utáni parkolási helyzet áttekintése.

– Szükségesnek érezzük a soproni és a város környéki kerékpárutak állapotának felmérését és a fejlesztési lehetőségek ismertetését – tette hozzá Nagy Tamás.

– Párbeszédet szeretnénk a város rövid és hosszú távú idegenforgalmi és kulturális koncepciójáról és a belváros fejlesztési lehetőségeiről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyár végéig döntenek az iskolákról

Az önkormányzatok maguk dönthetik el, hogy saját fenntartásban vagy társulásban működtetik-e az iskolájukat. Miként arról is, hogy megszüntetik-e az intézményt. A törvény szerint június 15. és augusztus 31. között van lehetőség a változtatásokról dönteni. Tovább olvasom