Kisalföld logö

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 19°C | 32°C Még több cikk.

Máshol áll meg a busz

Sopronban a vidékről érkező autóbuszok utasai bosszankodtak: ugyanis a busz nem állt meg a Csengery utcán.
A vidékről Sopronba érkező autóbuszok utasai közül sokan azt hitték, elromlott a jármű, amiért a Csengery utcán nem a megszokott megállónál, hanem attól mintegy százötven méterrel távolabb állt meg a busz. Az utazók körében az értetlenkedést bosszúság váltotta fel, amikor kiderült, ezentúl ez lesz az új megállójuk. Mindez annyit jelent, hogy az ingázóknak a továbbiakban még jobban kell sietnük, hogy elérjék a helyi járatokat, netán az induló vonatot. Egy részük számára az is elfogadható lenne, ha az Elzettnél is megállhatnának majd a helyközi járatok, így enyhítve a problémát.

Az utasok aláírásgyűjtést fontolgatnak, egyesek már a Volán helyi vezetéséhez fordultak a több száz embert érintő problémával. Az illetékesek válasza szerint szakmailag ők sem értettek egyet a megállóhelyek szétválasztásával. A Volán ragaszkodott a nyomda előtti megállóhoz, ám a bejárókat hátrányosan érintő átállást a soproni polgármesteri hivatal rendelte el. A reklamáló utasoknak javasolják, hogy a megoldás érdekében keressék fel a városüzemeltetési irodát.
Lapunknak tegnap sem délelőtt, sem délután nem sikerült elérnie Horváthné Seregély Jolánt, a városüzemeltetési iroda vezetőjét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A télre készülnek az iváni romák

Fél évet dolgozhatott az iváni romák egy csoportja a Tanulmányi Erdőgazdaság Rt. erdészetében. Tovább olvasom