Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Másfél kiló drogot foglaltak le a soproni rendőrök

Az egy kiló speedről azt mondta, magának vette de így olcsóbb volt. A marihuánát is saját használatra vette, az exstasyt, a kristályt és a gombát álltólag promócióba kapta.
A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói március 12-én 18 órakor egy soproni garázsban 1420 gramm amfetamin gyanús fehér port, közel 150 gramm kábítószer gyanús növényi törmeléket, mdma gyanús kristályt, szárított gombát és tablettákat foglaltak le.

A rendőri intézkedés alatt két fiatalember jelent meg a garázsnál. Egyikük ruházatából három csomag növényi törmelék és morzsoló került elő, a másik fiatal a rendőröknek beismerte, hogy alkalmanként füves cigarettát szív.

A bűnügyesek a garázs bérlőjét és két társát előállították és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Fotók

A 24 éves soproni férfi úgy nyilatkozott, a speed port elsősorban saját fogyasztásra vásárolta, kilós kiszerelésben jóval kedvezőbb áron jutott hozzá. Az anyag egy részét kábítószer fogyasztó ismerősei körében szándékozta eladni, eddig 50 grammot értékesített belőle. A marihuánát saját használatra vette, az exstasy tablettát, a kristályt és a gombát promócióba kapta, hogy kóstolja meg milyen a hatásuk.

A Soproni Rendőrkapitányság N. Dávid soproni lakost kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, 19 és 20 éves társai ellen szabadlábon hagyásuk mellett folytatja a büntetőeljárást. A Soproni Járásbíróság a 24 éves férfit 2015. március 13-án előzetes letartóztatásba helyezte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztriából is érkeztek a soproni Lilla-napokra - sok-sok fotó

A csütörtöktől szombatig tartó Lilla-napok idén igazi családi programot jelentettek. A soproniak és… Tovább olvasom