Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Másfél hónapig tart a csatornázás

Várhatóan másfél hónapig csatornáznak a Pap rét és a Híd utca sarkán. Az útszakaszt erre az időre teljesen lezárják.

A közművek kiváltásával már kezdetét vette a Pap rét és a Híd utca közötti szakaszon a szennyvízcsatorna-rekonstrukció. A kis utca három méter széles, ugyanakkor a csatornázás miatt másfél méter széles és mintegy négy és fél méter mély gödröt ásnak ki. Ezért ezen a részen mintegy másfél hónapig tilos lesz a gyalogos, illetve a kerékpáros közlekedés.

– A munkálatok két épületet is érintenek, az ott lakók be- és kijutását biztosítjuk – mondta el Csejtei Imre, a kivitelező Betonút Zrt. projektmenedzsere. – A lakóházak alapjait is megerősítjük, valamint az Ikva-patak melletti korlátot kicseréljük. Ezúttal is kérjük a lakosság együttműködését, megértését.

A projektvezető kitért a Csengery utca – Arany János utca sarkán zajló munkálatokra is. Az aszfaltozás pontos ideje még nem ismert, így a kereszteződésben továbbra is betonlemezek nehezítik a közlekedést.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képdigitalizáló segíti a bűnüldözést

A Soproni Rendőrkapitányságon tegnap mutatták be lapunknak azt a kép- és hangdigitalizáló berendezést, amelyet az Alapítvány a Közbiztonságért közcélú szervezet egy külföldi székhelyű cég alapítványa támogatásából szerzett be és adott át a bűnügyi osztálynak. Tovább olvasom