Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

Marie Curie-díjas érsebész

Marie Curie tudományos díjjal tüntették ki a közelmúltban dr. Khaled Nashwant.
Dr. Khaled Nashwan Magyarországon élő jemeni sebész szakorvos a Nashwan-Parasound nevű érszűkületet kezelő készülék feltalálója. Ezért 2004-ben a moszkvai nemzetközi találmányi kiállításon a nemzetközi aranyérmet nyerte el, idén pedig átvehette a világ egyik legrangosabb tudományos díját, a Marie Curie-díjat. Szintén ebben az évben a bukaresti nemzetközi találmányi kiállításon ismét elnyerte a nemzetközi aranyérmet, majd a lengyelországi kiállítás aranyérmét.

A szerkezet üdvös hatását számos érszűkületes beteg tanúsíthatja. – A készülék infra-hallható hangot és bizonyos frekvenciájú ultrahangot bocsát a beteg területre – mondta el az orvos az általa kifejlesztett eljárásról. – A kezelés már az első alkalommal is érezhető eredménnyel jár, hiszen feloldja a kisebb ereket összehúzó reflexeket, ezáltal is javul a keringés. Az érfal elemeit tápláló pórusos rendszer kitisztítása révén az érfalak saját tápanyagfelvételének javítása révén visszanyerik rugalmasságukat.

– Sopronban, a Wabi magánklinikán is működik az új eljárást alkalmazó centrum. A bejelentkezés telefonos előjegyzés alapján történik. A találmánnyal kapcsolatos felvilágosítást a 83/540–276 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszabb kórházi várakozás

Várhatóan növekszik az előjegyzési idő a fekvő- és a járóbeteg-ellátásban 2006-ban a soproni Erzsébet-oktatókórházban, azonban a sürgős esetek továbbra is elsőbbséget élveznek. Az egészségügyi kormányzat Sopront érintő megszorításait főorvosi értekezleten ismertették. Tovább olvasom