Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Marad a 30-as tábla az Ady Endre úton

Befejeződött az Ady Endre út ismételt kátyúzása. Az útfelületről csak a súlyos hibák tűntek el.
Lezárult a soproni Ady Endre út bosszankodásra okot adó úthibáinak befedése. Mint megtudtuk, a tavaszi gyors hibaelhárítás – az úgynevezett hidegkátyúzás – során az aszfaltba került tömítéseket cserélték most ki melegkátyúzásos eljárással egy teherbíróbb és tartósabb anyagra.

Mint azt Kelemen Imre, a városüzemeltetési kft. ügyvezetője lapunknak elmondta, éves szinten 180 millió forintos keret áll rendelkezésre, melyet útkarbantartásra, -felújításra, az útvonaljelző táblák cseréjére, valamint az útburkolati jelek felfestésére fordíthatnak.

– Kedd óta körülbelül hatvan kátyút szüntettünk meg az utcában a polgármesteri hivatal megrendelésére – mondta el a munkálatokról a Kisalföldnek Kovács Antal útépítési részlegvezető. – Csak a súlyosabb úthibák kerültek kijavításra, az utca teljes rekonstrukciója – az Újteleki utca mintájára – később fog megvalósulni. Az elhasználódott közművezetékek kicserélésével ugyanis újra fel kellene túrni az útszakaszt. A sebességkorlátozást jelző harmincas táblákat a teljes felújításig a helyszínen hagyják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszólalt Balaskó ''áldozata''

Tart a rendőrségi eljárás abban az ügyben, amelyben Balaskó Ivánt erőszakos nemi közösülés kísérletének alapos gyanúja miatt június 19-én őrizetbe vették, majd másnap szabadon engedték. A labdarúgó tagadja a vádat, s állítja, a 21 éves lány támadta meg. A fiatal lány úgy döntött, megszólal, mert lassan már elhitetik vele, hogy ő akarta megerőszakolni Balaskó Ivánt. Tovább olvasom