Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Majdnem ütőeret ért a szúrás

Fertőszentmiklós - Egy fertőszentmiklósi férfi családi házukban tettleg bántalmazta élettársát. Az italozásból hazatérő párnál mindennapos volt a szóváltás. A tettes – állítása szerint – maga sem tudja, hogyan került kés a kezébe, amivel nyakán szúrta a nőt.

A mámorból felébredve, és a seb láttán orvoshoz fordultak. A kés szerencsére nem ért ütőeret, így a sérülést 8 napon belül gyógyulónak minősítették. A tettes ellen súlyos testi sértésbűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indul büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 12. bogote 2008. december 11. 19:32
  „H.Judit. Az én apám alkoholista volt. Anyám nem vele együtt ivott , hanem elvált tőle. Engem és három bátyámat egyedül nevelt fel tisztességgel. Tehát van megoldás mindenre.csak akarni kell. Az alkoholizmus nem betegség. Ezt az mondja akinek nincs akaratereje. Én ezért utálom a részegeket az alkoholt és azt is aki rendszeresen fogyasztja. Találjon magának hobbyt vagy dolgozzon többet és nem lesz sem ideje sem kedve vedelni.”
 • 11. jasper 2008. december 10. 19:02
  „ÉN is elváltam két gyereket neveltem egyedül gyerektartás nélkül nehézvolt .élettársam ivott de én ebbe nem voltam társ.Mikor meghaltak a szüleim fél év alatt akkor sem ittam.HÁT HA Ő NEM AKARJA NEM TUDOM .TALÁN HA SOKAT BESZÉLGETNÉTEK. JOBB LENNE.”
 • 10. H.Judit 2008. december 10. 18:50
  „Jasper!Segítenék én ha tudnék,de nem tudok sajnos,amíg csak én egyedül akarom addig nem megy.Elég elszomorító.Próbálkoztam sok mindennel,de hiába,még egy elvonóra sem lehet vinni míg ő nem írja alá a papírt.Az élettársát sem tehetem én ki egyedül,mivel nincs a nevemen a ház,és ha azon is lenne akkor is Anyám részében mint vendég maradhat.Hívtam én az elején a rendőrséget mikor oda költözött,hidd el mindent megtennék hogy megváltozzon.Talán el sem hiszed mennyit gondolkodok rajt.Folytatnám a "vitát" de nem tudom Te mennyire ismered a helyzetet.Lenne mondanivalóm,de talán felesleges,kívülálloként én is könnyen beszélnék.De ha van ötleted szívesen meghallgatom.További minden jókat!
  bogote!Nincs harag,nem haragszom.Reklamáltam,ma reggel hívtak is telefonon,holnap megyek be a szerkesztőségbe.Az alkoholistákat én sem szeretem,de mivel ez egy betegség,nem is "utálom" őket.Szerintem ha a Te anyukádról lenne szó Te sem így beszélnél!Akár mit is tesz vagy csinál,akár ellenem is,akkor is az Édesanyám,ő hordott 9 hónapig a hasában,ő adott életet,hogy milyet,az már egy más dolog!”
 • 9. bogote 2008. december 10. 17:08
  „H JUDIT légyszives ne énrám legyél mérges. Aszerint irtam a véleményem ahogy a cikk irva volt. Én nem tudhattam, hogy az nem felel meg a valóságnak. Talán reklamálj a cikk írójánál! Mindettől függetlenül én utálom az alkoholistákat s ahogy elnézem ezt nem csak az én véleményem.”
 • 8. jasper 2008. december 10. 07:16
  „DRÁGASÁGOM VALAHOL ÉRTEM A FELHÁBORODÁSOD!MERT ANYUKÁDRÓL VAN SZÓ!DE MILYEN ÉLETET ÉL?VOLT AMIKOR AUTÓVAL NEM LEHETETT ELKERÜLNI MERT NEM FÉRT EL AZ ÚTTESTEN,.LEHET,HOGY AZ Ő HÁZA AMIBE SE VÍZ,SE VILLANY.NEM LEHET,HOGY INKÁBB SEGÍTENI KELLENE NEKI.FÉRFI IS CSÚNYA HA ISZIK NEM?AZT A VADÁLLATOT MEG KILEHET ONNÉT TENNI ÉS LEHET ÚJ ÉLETET KEZDENI,MERT MELLETTE NEM BIZTOS,HOGY HOLNAP IS FELÉBRED!!!!!!!!!!!!!SZERINTEM ELKELLENE VELE BESZÉLGETNI HA KELL ORVOSHOZ VINNI MÍG NEM KÉSŐ.”
 • 7. H.Judit 2008. december 10. 00:34
  „bogotenak üzenem válogassa meg a szavait!Az édesanyámról van szó.Mivel a cikk nem fedi a valóságot majd én elmesélem mi volt!A cikk első mondatában 2 hiba is van:a férfi aki nevezetesen Horváth Ferenc! nem fertőszentmiklósi származású,hanem fertőendrédi!A családi ház,amiről írnak,ahol történt a késelés nem a férfié,mégis így írták"családi házukban"!Az eset nem italozásból hazatérve történt!Mi az,hogy a tettes maga sem tudja hogy került a kezébe a kés????Valószínű nem a JÓISTEN adta a kezébe!Mi az hogy a mámorból felébredve,s a seb láttán orvoshoz fordultak?
  Édesanyám nem volt mámorban,éppen ezért sikerült menekülnie,szerencsére nagy lélekjelenléttel bírt abban a pillanatban.A szúrást követően menekült el a saját otthonából,úgy hogy közben ömlött a vér a nyakából!
  Miután odaért főnökasszonyához,értesítettek engem,hogy leszúrta édesanyámat az élettársa,ömlik a vér a nyakából,orvosra van szüksége!
  Kézremegve,félvén,hogy mire oda érek már késő lesz,kerékpárra ülve a helyszínre indulván értesíttettem a mentőket és a rendőrséget!
  Ezúton szeretnék köszönetet mondani a mentős embereknek,hogy gyorsan a helyszínre értek,illetve a rendőröknek,akik fél órán belül el is kapták az elkövetőt!
  A cikk írájának pedig üzenem,hogy fogalma sincs mi és hogy történt.Kérem a cikk javítását.Részletekért hívhat,a szerkesztőségnek elküldtem a telefonszámom,amennyiben hajlandó kijavítai a cikket!”
 • 6. jasper 2008. december 09. 10:12
  „ZÁRTOSZTÁLYON TARTANÁM AZ ILYET ÉLETE VÉGÉIG ÉS ANNYI ALKOHOLT KAPNA EGY NAP ALATT AMIBE BELE DÖGLENE,DE A NŐ IS MERT AZ IS ISZIK MINT AZ ÁLLAT”
 • 5. setretmc 2008. december 08. 23:09
  „Ez az! kap 2-3 év felfüggesztettet?????????? mocskos utolsó senki minden alkoholista!!!!! Ezért nem legalizáljuk a fűvet??? pedig ilyet nem művel az emberrel nem szokt5ak haza menni és a családtagokat terrorizálni sem lelkileg, sem fizikailag!!! BÉKE”
 • 4. jockey 2008. december 08. 22:17
  „2.

  Majd legközelebb pontosabban szúr, akkor majd nem engedik ki olyan hamar. Ez csak az áldozatát nem fogja vígasztalni.”
 • 3. bogote 2008. december 08. 22:15
  „Kár hogycsak majdnem. Dögöljenek meg az ilyen alkeszok! Utálom valamennyit.”
 • 2. hoember 2008. december 08. 18:33
  „H.FERENCNEK ez már nem az első ilyen esete volt.De a HATÓSÁG(RENDŐRSÉG) még az est/éjszaja folyamán kiengedte.nesze neked közbiztonság.Ha nem szúrkál akkor lop!Munka az büdös!”
 • 1. Armador 2008. december 08. 15:55
  „sértésbűntett? esetleg külön...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felkészültek Anna Frankból

Sopron - Sopronba hozták az Anna Frank életéről szóló utazó kiállítást. A tárlatvezetésre diákok… Tovább olvasom