Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Mágikus szilveszter lesz

A soproni szállodákban az idén is gazdag programokkal és különleges gasztronómiai kínálattal várják az óévbúcsúztatóra érkezett vendégeket. A város ilyenkor elsősorban honfitársainknak vonzó.
A soproni szállodákban a karácsonyi ünnepkör és szilveszter általában telt házat jelent. Így volt és van ez idén is.

Illuzionista a Pannoniában

A BW Pannonia M. Hotelben különleges élményt kínálnak a vendégeknek.
– Szilveszter éjjelén a világhírű illuzionista, Holcz Gábor szórakoztatja majd vendégeinket – tudtuk meg Csizmazia Balázs kereskedelmi igazgatótól. – Szállodánk a megszokott „Pannonia-minőséget" biztosítja egész éjszaka a szórakozni vágyóknak. Ehhez természetesen hozzájárul a hatfogásos különleges menü és az élőzene is.
A kereskedelmi igazgatótól megtudtuk, vendégeik döntő többsége magyar, de az idén egy negyvenfős olasz csoport is bejelentkezett hozzájuk. Sopron vonzereje ilyenkor elsősorban abban rejlik, hogy közel vannak az osztrák havas hegyek, így sokan a szilvesztert összekötik egy kis ausztriai síeléssel.
A Hotel Sopron ötnapos programajánlattal kedveskedik az év végét náluk töltő vendégeknek.

Gálavacsora a csillagok között

– December 29-től január 2-ig tartó ajánlatunkban olyan kuriózumokat kínálunk, amelyért érdemes Sopronba jönni – mondotta Pratser Ferenc igazgató. – Tegnap bécsi kiránduláson vettek részt az érdeklődők, ma pedig Sopron környékével ismerkedhetnek meg. Este előszilvesztert tartunk a Rajkó-zenekar közreműködésével. Az év utolsó napján „Gálavacsora a csillagok között" elnevezéssel különleges környezetben várjuk vendégeinket, különleges ételekkel, élőzenével, éjfél után pedig tűzijátékkal. Január elsején borkóstolót tartunk a Vinosseumban. Vendégeink zöme magyar és már többször megfordult nálunk.

Egyedi kulináris élvezetek

A Hotel Lövérben már december 24-én elkezdődött a szilveszter.
– Tapasztalataink szerint egyre többen töltik már a karácsonyt is a családdal együtt egy-egy szállodában – tájékoztatott Horváth Ottó igazgató. – Így van ez nálunk is. December 24-től különböző programokat szervezünk, fellépett például Presser Gábor is. Ezekben a napokban igyekszünk egyedi kulináris élvezeteket biztosítani a minket választó vendégeknek. Szilveszter estéjén élőzene és latin-amerikai táncshow várja az óévbúcsúztatókat. A konferenciateremben büfévacsora lesz, míg a Borostyán étteremben kétféle főételből lehet majd választani.
A Hotel Sziesztában is nagy várakozással tekintenek az év utolsó napja elé.
– Vendégeink többsége – hagyományosan – magyar – fejtette ki Toth András igazgató. – Szilveszterkor speciális ételkülönlegességeket kínálunk. A jó hangulatot élőzene biztosítja, de lesz tombola és éjfél után tűzijáték is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonhat bérlakást építhetnek

A soproni képviselő-testület határozatot fogadott el 208 millió forintos önrész biztosításáról, így… Tovább olvasom