Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Mágel Ágost: Walterék elügyetlenkedték az M85-öst

Walter Dezső Kisalföldben megjelent M85-ös úttal kapcsolatos nyilatkozata egy őszinte beismerés - reagált Mágel Ágost, a Városfejlesztési Bizottság elnöke.
  
Walter Dezső beismeri alkalmatlanságát, lobbierejének hiányát és a Gyurcsány-Walter barátság valódi „értékét" - közölte szerdán Mágel Ágost, a Városfejlesztési Bizottság elnöke.

- Walter Dezső szerdai nyilatkozatában beismeri, hogy az MSZP kormány idején 2009-ben más megyék lobbija erősebb volt és ezzel ellehetetlenítették az M85-ös 2x2 sávos autóutunkat.

Mindez jól mutatja az MSZP hozzáállását a Sopron számára nagyon fontos útfejlesztéshez. Walter Dezsőnek, mint a Gyurcsány által kinevezett megyei közlekedésfejlesztési miniszterelnöki biztosnak nem sikerült saját kormányánál és barátjánál kilobbiznia az M85-ös autóutat, amelyet akkor még valóban uniós forrásból lehetett volna megépíteni.

Sem az MSZP, sem pedig Walter Dezső nem volt képes a soproniak érdekeit képviselni. Alkalmatlanok voltak feladatuk ellátására és ennek a soproniak látták a kárát. Viszont a nyomvonal környékén a telekspekulációban a hírek szerint hatékonyak voltak.

A Fidesz-kormány számára viszont fontosak az itt élő emberek, ezért saját költségvetési forrásból építi meg a Sopron fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges M85-ös 2x2 sávos autóutat - zárta Mágel Ágost.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az út lett a ˝kerékpárút˝ a Fertő parton - fotó

A Fertő parton - a lakott területen belül - az úton az autók mellett kerékpárosok is közlekedhetnek.… Tovább olvasom