Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 12°C | 24°C Még több cikk.

Mágel Ágost: Köszöntjük Sopronban Kunhalmi Ágnest!

Reméljük, a Nemzeti Összetartozás Napján nem békétlenkedni jött a hűség városába az MSZP politikusa - vetette fel sajtótájékoztatóján Mágel Ágost (Fidesz).

Élve az alkalommal, megszeretnénk kérdezni, hogy Kalmár István soproni MSZP elnök jó helyen van-e? - mondta e csütörtöki sajtótájékoztatóján Mágel Ágost (Fidesz), önkormányzati képviselő.

Hozzátette: valótlanságot állított a minapi sajtóban Kalmár István, amikor kijelentette: "...még a fideszes városvezetés idején került csökkentésre az Elit mozi bérleti díja...".

A valóság a nyilvános dokumentumok alapján ezzel szemben az, hogy az ő városvezetésük ideje alatt csökkentették le a mozi havi bérleti díját 200.000 forintról havi 8.000 forintra.

Látlelet című kiadványukban gátlástalanul hazudva jogerős bírói ítélettel elmarasztalva tizenvalahány rendben megsértették Fodor, Abdai, Kocsis, Simon jó hírét.

A városvezetésük alatt Kalmár István alpolgármester által aláírt adásvételi szerződést a bíróság jó erkölcsbe ütközőnek minősítette és megsemmisítette.

Berzsenyi Dániel a soproni Evangélikus Líceumban azt tanulta, hogy "...minden ország támasza, alapköve a tiszta erkölcs...".

A köztisztviselők erkölcsi kódexét most szavazta meg a soproni közgyűlés, talán Kalmár István is. S végezetül szeretnénk megtudni, Kunhalmi Ágnestől, hogy szakított-e az MSZP a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" történettel? Kalmár István esete egyedi-e?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jön a 0,4 literes Soproni! - szavazás

Ilyen lépés még nem volt a hazai sörpiacon, de fél literes, dobozos kiszerelést megtartják. Tovább olvasom