Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Magas: Biczi ezúttal sem mond igazat

Biczi László tehát nem mond igazat akkor, amikor a nyilvánosság kizárásáról beszél - reagált Magas László, a Pénzügyi Bizottság elnöke.

Az MSZP korábban már tartott sajtótájékoztatót ebben a kérdésben, és akkor a közbeszerzési szakreferens aljegyző világos választ adott a kérdésekre - reagált Magas László, a Pénzügyi Bizottság elnöke.

- A közbeszerzések egyébként is a dolog természetéből adódóan teljes nyilvánosság mellett zajlanak. Az önkormányzat ennek megfelelően mélyépítési munkákra kivitelezői árajánlatot kért nyílt közbeszerzés formájában nemcsak Magyarországról, hanem az egész Európai Unióból. Biczi László tehát nem mond igazat akkor, amikor a nyilvánosság kizárásáról beszél - folytatta Magas László.

Akkor sem mond igazat, amikor 10 milliárdos keretről beszél. A valóságos keret minimum fél milliárd és maximum 6 milliárd között van 4 év alatt. Az eljárás lebonyolítását az ilyen feladatokra szerződött közbeszerző cégen keresztül végzi az önkormányzat.

A közgyűlés csütörtöki ülésén megtárgyalta az erről szóló napirendi pontot, és a testület nyílt ülésen elfogadta azt, tehát itt is tudott tájékozódni az, aki akart - zárta Magas László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni MSZP: gyanús a közbeszerzés, aljegyző: a nyilvános verseny a legjobb

Kalmár István (MSZP) szerint a soproni önkormányzat úgy írt ki közbeszerzést, hogy erről nem tudtak… Tovább olvasom