Kisalföld logö

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 13°C Még több cikk.

Maffiabaloldalról tartottak sajtótájákoztatót Sopronban

A Portik-Laborc ügyből látszik, hogy Magyarországon a 2010-es választások előtt maffiabaloldal működött - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a Fidesz-KDNP önkormányzati frakciójának tagja, Tóth Éva.

- A maffiabaloldalt forródrót kötötte össze az alvilág uraival. Ezen a kiterjedt kapcsolati hálón megrendeléseket adtak a politikusok lejáratására, tönkretételére, egyéb sötét ügyek lebonyolítására. Bűnös szolgáltatások és ellenszolgáltatások történtek, az alvilág pénzelte is a baloldalt.

A jóérzésű emberek megdöbbenve hallják az egyre terebélyesedő botrányt, mely a Gyurcsány-Bajnai kormányzás alatt történt.

A sötét erőknek ekkora térnyerése mindenkit elborzaszt - mondta a képviselő, majd így folytatta: - Felszólítjuk a soproni szocialistákat, hogy nyilvánosan és egyértelműen határolódjanak el a maffiabaloldaltól, a maffiától és a módszereitől.

Ehhez különösen ragaszkodunk most, amikor a Fidesz-KDNP-s országvezetés eredményei ellen maffiamódszerekre hajazó, durva lejárató hadjáratot indítottak, hogy a Gyucsány-Bajnai szövetséget újra hatalomra segítsék, és ott folytassák az ország rombolását, ahol 2010-ben abbahagyták.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három csapás először: életfogytiglan a soproni szatírnak - fotók

Először alkalmazta a három csapás törvényt a Győri Törvényszék. Csütörtök kora délután… Tovább olvasom