Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > Love sztori: nem színészkednek, örök hűséget esküdnek

Love sztori: nem színészkednek, örök hűséget esküdnek

Sopron - A Petőfi színtársulat két színművésze, Sövegjártó Áron és Csonka Hajnalka pénteken esküdnek örök hűséget egymásnak. Nyolc éve ismerkedtek meg, és sok darabban játszottak együtt.

Gosztonyi Miklós - 2008.08.01. 01:00
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A soproni színtársulat egyetlen helyi származású művésze, Sövegjártó Áron és kedvese, Csonka Hajnalka a Petőfi Színházban bár sok színműben játszottak együtt, szerelmespárt is alakítottak, de „férj-feleséget" még sosem. Ezentúl azonban bármilyen műben lépnek együtt a színpadra, valódi férj-feleségként fognak szerepelni. Ma házasodnak össze: az egyházi szertartást az Orsolya-templomban tartják délután, a polgári esküvő – és a lakodalom – helyszíne az egyik Sopron környéki település neves szállodája lesz. Ami a jövőt illeti, két gyermeket szeretnének.

– Nyolc évvel ezelőtt a budapesti Goór Nagy Mária Színitanodában ismerkedtünk meg...
– Nyolc évvel ezelőtt a budapesti Goór Nagy Mária Színitanodában ismerkedtünk meg...


– Már a színitanodában is mindig csipkelődtünk egymással. Már akkor éreztük, jelentünk valamit egymásnak – elevenítette fel a kezdeteket Csonka Hajnalka színművésznő. – Fél évtizede közösen szerződtünk a soproni társulathoz, ahol még inkább elmélyült a kapcsolatunk. Áron két hete jegyzett el, nem is akárhogyan. Pesten a tudtomon kívül egy „reklámfilm-válogatást" szervezett a számomra, ami azért sem volt feltűnő, mert már több reklámfilmben kaptam szerepet.

A helyszín az egyik dunai hajó volt. A „forgatáson" egy éttermi asztalnál – ahol bekötött szemmel ülök – odalép hozzám egy fiatalember, s megkérdi: hozzám jössz feleségül? Nekem azt kellett válaszolnom: csak ha van életbiztosításod. Gondoltam, ez egy biztosításos reklámfilm lesz. Eközben ment az egyik kedvenc zeneszámom, Demjéntől a Szabadság vándorai. Többször felvették a jelenetet, míg egyszer csak azt hallom, a dalt mintha Áron énekelné. Lehúztam a kendőt a szememről. Nagy meglepetésemre valóban ő állt előttem, nekem énekelte a dalt, majd elővette a karikagyűrűt, s megkérdezte: hozzám jössz feleségül? „Csak ha van életbiztosításod" – vágtam rá, de akkor már nagyon elérzékenyültem. Rádöbbentem, most kérték meg a kezemet...

– Hajnalkában a tehetsége mellett a végtelen kedvessége ragadott meg. Hosszú évek óta élünk együtt, s többször gondoltunk arra, hivatalosan is összekötjük sorsunkat – vette át a szót Sövegjártó Áron. – Az esküvőn Hajnalka húga, Erzsébet és az én testvérem, Barbara lesznek a tanúink. Hajdúszoboszlóra utazunk nászútra, de tervezünk egy egyiptomi pótnászutat is az év során, két színmű próbái között. Úgy vélem, az együtt töltött évek jó alapot teremtenek a közös jövőnkhöz.

Az új évadban is szerepelnek együtt
A Petőfi Színház új szezonjában a házaspár Richard Rodgers A muzsika hangja című családi musicaljében lép együtt színpadra. Sövegjártó Áront és Csonka Hajnalkát ezenkívül – külön-külön – a Hamlet, a Ludas Matyi, a Mátyás és a bolond király című darabokban láthatja majd a soproni közöség.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 3. Lui 2008.08.01. 21:22

Gratulálok nektek! Nagyon sok boldogságot!

Moderálásra küldöm 2. Min Joe 2008.08.01. 19:55

Ha mar "sztori"akkor legyen "lav"is.LAV SZTORI.Nemvagyok nyelvtan tanar.De igy kell fonetikussan le irni.

Moderálásra küldöm 1. Danab 2008.08.01. 19:02

Nagyon sok boldogságot a két színművésznek!
Egyetértek; Csonka Hajni tényleg egy végtelenül kedves, szinpatikus ember. Minden jót!:-)Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...