Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

LMP: mitől lesz más?

Elbeszélés helyett pedig párbeszéd kell más pártokkal, a szakmai és civil szervezetekkel, a lakossággal - közölte Bebesi József az LMP képviselőjelöltje.

– Mitől lesz más a politika? Az igazságos elosztástól, a közjó szolgálatától, ha képesek leszünk az érdekek helyébe az értéket állítani – foglalta össze programjuk lényegét pénteki sajtótájékoztatóján Bebesi József, az LMP képviselőjelöltje.

– Az LMP programjában szerepel az ország energiafüggetlensége környezetbarát alternatív energiahordozókkal, a tandíjmentes felsőoktatás, az önkormányzati lakások felújítása, a nők és gyermekek törvényi védelme – hangsúlyozta Bebesi József.

– A közmunkacsapda helyett „elsődleges", piaci munkahelyek teremtését tartjuk fontosnak, stratégiai együttműködést a magyar gazdákkal, a mikro- és kisvállalkozásokkal, és az önrendelkezés visszaadását az iskoláknak, az önbecsülést a pedagógusoknak. A közélet minden szereplőjére kiterjedő tételes vagyongyarapodási vizsgálatot, a gazdagok és multik támogatása helyett szociális biztonságot akarunk, a leszakadás visszafordítását és valódi megélhetést biztosító nyugdíjakat!

Elbeszélés helyett pedig párbeszédet más pártokkal, a szakmai és civil szervezetekkel, a lakossággal - zárta Bebesi József.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mitől működik? Interaktív látványtár nyílt Sopronban

Interaktív technikatörténeti látványtárat alakítottak ki a soproni Központi Bányászati Múzeumban. Tovább olvasom