Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Lions: jótékonysági tenisz

Csakúgy mint az elmúlt években, az Első Győri Lions Club idén is megrendezi a már hagyományosnak számító jótékonysági teniszversenyt. Hasonlóan a tavalyi gyakorlathoz, amikor a befolyt összeget a győri kórház gyermek intenzív osztályának és a cukorbeteg gyermekek támogatására fordították, idén is nemes célokat szolgál a befolyt összeg.
(illusztráció)
Ebben az évben a kórház szemészeti osztályára eszközöket (réslámpát, szemtükröt) szeretnének vásárolni, s a vakok és gyengénlátók alapítványát, valamint az egészségkárosult gyermekek gyógyítását szándékoznak támogatni. A remélt bevétel a teniszverseny nevezési díjaiból és az eseményt támogató szponzorok által felajánlott összegekből kerekedik ki.
Mivel az ilyen nemes célok hagyományszerűen megmozgatják az embereket, s ráadásul ez a jótékony akció egy kellemesnek ígérkező, sportosan eltölthető naphoz kapcsolódik, a klub elnöke, Molnár József, valamint a rendezvény lelkes szervezője, Döncző Zoltán egyaránt nagyszámú részvételre számít.
Ezzel kapcsolatban a szervezők elmondták, hogy a győri Lions- és Leo-tagokon túl meghívták a földrajzilag közelebbi Lions-szervezeteket, valamint azokat, akikkel sportvonalon hagyományosan jó kapcsolataik vannak. Így számítani lehet az Arrabona-Győr tagságára, valamint mosonmagyaróvári, soproni, veszprémi, székesfehérvári, szombathelyi, kecskeméti résztvevőkre és azokra, akik máshonnan érkeztek az előző években rendezett győri Lions-teniszre. Ám mindenekelőtt várják a szponzorok, a különböző támogatók jelentkezését.
A baráti hangulatú teniszversenyt június elsején a Győri Teniszklub Kálóczy téri hatpályás sporttelepén rendezik, páros versenyszámban. Hogy minél több játéklehetőséget biztosítsanak a résztvevőknek, a szervezők csoportok kialakításával körmérkőzések formájában hirdetik meg a versenyt. Előzetesen nevezni az elnöknél vagy a verseny szervezőjénél, Döncző Zoltánnál lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállalják az erdőgondozást

Egyedülálló javaslatot terjesztett a soproni önkormányzat elé a Castanea Környezetvédő Egyesület.… Tovább olvasom