Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Lina néni 101 éves lett

Fertőd - A fertődi Máltai Szeretetotthonban élő Gulyás Lajosnét százegyedik születésnapja alkalmából köszöntötték tegnap. Lina néni szeret olvasni, főként regényeket, de a Bibliát is gyakran forgatja.
Lina néni a fertődi Máltai Szeretetotthon lakója. Szépkora ellenére még ma is rendkívül aktív. Teljesen ellátja magát, az ágyát is beveti, a szobáját pedig kitakarítja. Sokat sétál, beszélget a lakókkal, igazi társasági életet él. Szívesen részt vesz a különböző otthonon belüli rendezvényeken is. Amennyiben magányra vágyik, visszavonul az egyszemélyes szobájába s bekapcsolja a televíziót, vagy könyvet olvas. Szereti a regényeket, de gyakran előveszi a Bibliát is. Az abban olvasott sorok erőt adnak a számára. Sosem panaszkodik, pedig ha valakinek, akkor Lina néninek lenne mire, hiszen hosszú élete során jutott számára örömből és bánatból egyaránt.

Lina nénit százegyedik születésnapján az otthon lakói és dolgozói is köszöntötték.
Lina nénit százegyedik születésnapján az otthon lakói és dolgozói is köszöntötték.

Férjét korán elvesztette, két fiát egyedül nevelte fel. Otthon dolgozott, majd a kemenesmagasi termelőszövetkezethez került. Lina néni azt gondolja, a hosszú élet titka a sok munka, s neki igazán kevés ideje jutott a pihenésre.

Lina nénit, Gulyás Lajosnét pénteken százegyedik születésnapja alkalmából köszöntötték virággal, ajándékkal az otthon lakói és dolgozói.

Az ünnepelt boldogan fogadta a gratulációkat, ám mint kiderült, számára most az jelenti a legnagyobb örömet, hogy a közelmúltban ikerdédunokái születtek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Tamás: Szakmai egyeztetést a sportkoncepcióról!

Sopron - Széleskörű szakmai vitával demokratikus módon kell tartalommal megtölteni Sopron… Tovább olvasom