Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Liberális arcképcsarnok Sopronban

Sopronba érkezett a Szabad Demokraták Szövetségének liberális arcképcsarnoka, melyben szabadelvű értékrendet valló közéleti szereplők láthatók.
A sátrat Kertész Zoltán mutatta be, akinek a hét elején Kuncze Gábor is a vendége volt.
– A közvélemény-kutatások alapján hazánk lakosságából 15–20 százalékot tesznek ki a liberálisan gondolkodók, a legutóbbi választások eredményén ez az arány nem tükröződött – mondta el Kertész Zoltán, az SZDSZ jelöltje tegnap, az országos körútra indított liberális arcképcsarnok soproni állomásán. – Szeretnénk elérni, hogy ezúttal másképp legyen. Ennek érdekében megismertetjük Sopron polgárait is a leghíresebb szabadelvűekkel. A kiállított figurák között találjuk Batthyány Lajost ugyanúgy, mint Göncz Árpádot, Sissi királynét vagy éppen Jancsó Miklóst.

A kampány részeként az SZDSZ jelöltjének vendége volt Sopronban Kuncze Gábor pártelnök is, aki Walter Dezső polgármesterrel egy egészségügyi komplexum megvalósításáról tárgyalt, valamint téma volt a város közlekedési helyzete és a megújuló energiaforrások nagyobb arányú felhasználásának lehetőségei. – A szélenergia, a biomassza, valamint a fa- és nádhulladék szélesebb körű alkalmazását szeretnénk elérni – fogalmazott Kertész Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átmenetileg kétirányú lesz

A március 30-i közgyűlés tárgyalja a város közlekedési koncepcióját, amelynek része a Várkerület tehermentesítése a nagy átmenő forgalomtól. Hogy ezt miképp oldják meg a szakemberek és mikorra teremtik meg az ehhez szükséges feltéteket, a jövő zenéje. Különböző elképzelések azonban már eddig is napvilágot láttak. Tovább olvasom