Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Levi már nyitott a világ felé

Sopron - Bakonyi Levente, a születésekor elszenvedett oxigénhiány miatt mozgásképtelenné vált soproni kisfiú már három kínai őssejtbeültetésen van túl.

Az édesanya szerint főként mentálisan vehető észre a javulás.

– Levi egy hónapja jár a Doborjáni speciális iskola második osztályába – mondta el portálunknak  Orbán Gabriella, az édesanya. – Szépen beilleszkedett, érdeklődő és rendkívüli módon nyitott a világ felé. A maga módján szeretne minél többet megtudni, mindez meglátszik az arcán, a mozdulatain. Szerencsénkre a tanárok és az osztálytársak is nagyon kedvesek hozzánk. A javulás az egész családnak erőt ad a további folytatáshoz.

Bakonyi Levente, mint már említettük, három alkalommal vett részt őssejtkezelésen. Betegségéről, mindennapjairól, állapotának javulásáról rendszeresen beszámoltunk portálunkon. Az utazás és a kezelés költségeihez nagy segítséget kaptak a soproni és a városkörnyéki önzetlen felajánlóktól. Legfőképp a műanyag palackok kupakjaiból folyt be jelentősebb összeg. A gyűjtést az óvodák, iskolák mellett magánszemélyek is végzik.

A mosoly ereje – Gabriella, az édesanya Leventével és a fiú öccsével, Danival.
A mosoly ereje – Gabriella, az édesanya Leventével és a fiú öccsével, Danival.

– Öröm látni, ahogy kitárult Levi előtt a világ – folytatta Gabriella. – Tudomásul kellett és kell vennünk, hogy Levikénk állapota nagyon súlyos és nehezen rehabilitálható, de nincs annál nagyobb boldogság, mint ha mosolyogni látjuk. Az orvosok nem merik vállalni a kockázatot. Szülőként a feladatom az, hogy minden olyan lehetőséget megragadjak, amellyel szebbé és jobbá tehetjük a hétköznapokat. Persze azt is tudom, hozzánk hasonlóan sokan vannak nehéz helyzetben. Ezért is felbecsülhetetlen értékű és talán szavakkal el sem mondható, milyen sokat jelentenek számunkra a felajánlások.

Az édesanya megemlítette, hogy megváltozott a telefonszámuk. Így a családot a 99/324- 373-as vagy a 20/424-5103-as telefonszámon érhetik el a szíves segítők.

Olvasóink írták

 • 6. hunnia81 2009. október 20. 17:18
  „Így tovább Levi!!!!a szűlöknek pedig sok sok kitartást kívánok!!!!”
 • 5. Mambó 2009. október 16. 06:28
  „Le a kalappal az Édesanya és Édesapa előtt. Hihetetlen micsoda elszántság van bennük. Komolyan mondom ha más csak egy tizedét tennék meg a gyermekeiért....
  Gratulálni tudok csak az eddigi munkáért és a továbbihoz sok sikert és kitartást kivánok!!”
 • 4. amazingabor 2009. október 15. 19:50
  „A József Attila Ltp.-nél található boltnál van külön kupakgyűjtő, ennek ellenére sok palack kerül kupakkal együtt a kukába.. Tényleg egy kis odafigyelés kéne..”
 • 3. FREDDY/S 2009. október 14. 18:40
  „A szelektív gyűjtőknél el kellene helyezni egy kupakgyűjtő edényt, akkor biztos kupak nélkül kerülne a palack a gyűjtőjébe, és akkor csak egy kis odafigyelésre lenne szükség, nemde...”
 • 2. Intel 2009. október 14. 16:30
  „Szerintem sopron szinten sokat lehetne segíteni, sokak gyüjtik a kupakokat is!
  Viszont remélem, hogy az Önkormányzat is segítséget adott a kis srácnak!”
 • 1. Sz.Beatrix1975 2009. október 14. 13:00
  „Példaértékü ennek a nőnek a feltétel nélküli szeretete és az élete, csodálatos amit eddig is tett. Mi rengeteg kupakot küldtünk már el nekik és a mai napig is tesszük ezt. Félek, nekem ez fele ennyire sem sikerülne, de köszönöm a példamutatást, talán erőt lehet belőle meríteni, ha ilyen helyzetbe kerülnék! Ilyenek az igaz emberek, mint Ő!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rabolni akartak a tizediken

Csengetés után ketten berontottak egy soproni lakásba, rabolniuk nem sikerült. Most álltak bíróság elé: fegyházbüntetésre ítélték őket első fokon. Tovább olvasom