Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Lesznek kiállítások és rendhagyó tárlatvezetés is

Töltsön egy nyárestét a fertőhomoki tájházban, a művészetek társaságában. Ismerkedjen egy soproni borműhely alkotásaival a Pajtakocsmában.

Rendhagyó tárlatvezetés

Töltsön egy nyárestét a fertőhomoki tájházban, a művészetek társaságában! Nézze meg a kiállításokat, vegyen részt egy rendhagyó tárlatvezetésen, hallgasson zenét és verseket, hozzon magával egy jó zarándok történetet, és mondja el. Ismerkedjen egy soproni borműhely alkotásaival a Pajtakocsmában!

Az Út maga a cél – Zarándok kiállítás: bemutatja Horváth Attiláné a kiállítás szerkesztője, közreműködik Dívós János „falutörténet mesélő" és szóljanak bele Önök is! Kérjük, ha van olyan zarándok élményük, amit megosztanának velünk, hozzák el a történetet és meséljék el itt.

Kiállítás Völgyi János képzőművész alkotásaiból: szobrok és kollázsok a tájház udvarán és mindenhol. Völgyi János verseiből is felolvas.
Egy kis nyár esti muzsika: Johann Sebastian Bach műveiből játszik Fejesné Horváth Renáta (zongora) és Mart- Kovács Ildikó (fuvola).

A soproni Horváth József Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanárainak előadása. Ismerkedjen meg a soproni Wine Life borászat alkotásaival! A borokat a pincészet borásza mutatja be.

A kiállítás látogatható a fesztivál ideje alatt naponta 10.00-12.00 és 13.00-17.00 óra között.

A további művészek és kiállítások itt érhetők el >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 2013-as Tízforrás Fesztivál fellépői, koncertjei

A nyitónapon fellép a Belmondo, vasárnap a Zagar, másnap Halász Judit, a fesztivál Ghymessel zárul. Tovább olvasom