Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Leszakította a nyakáról a mobiltelefont

Fertőd - Fertődi szórakozóhelyről indult hazafelé tegnap hajnalban egy fertőszentmiklósi férfi, amikor négyen fenyegetően léptek hozzá. Közülük egy 25 éves fiatalember leszakította a szentmiklósi férfi nyakáról a mobiltelefont, majd elmentek. A bejelentést követően a fertődi rendőrőrs munkatársai még az utcán elkapták a társaságot, köztük a feltételezett tettest.
– A Soproni Rendőrkapitányságra előállított személyek közül hármat tanúként hallgattunk ki, egy fiatalembert pedig – aki már büntetett előéletű – gyanúsítottként – mondta el Nagy Ernő alezredes, bűnügyi osztályvezető érdeklődésünkre. – Valamennyien Észak-Magyarország különböző településeiről érkeztek dolgozni Sopron vonzáskörzetébe. Mint mondták, italoztak, ennek hevében zajlottak le a történtek. Lopás miatt indítottunk az elkövető ellen büntetőeljárást – tette
hozzá.

Olvasóink írták

 • 5. /joco1 2008. július 30. 19:22
  „(4)"vélemény" = kurucinfos beütésü reagálás! Ork=démon, v.emeberszerü lény stb.(több magyarázat is van/találhato,) de a szélsöjobbos média és elv-társaik használják, na kikre?”
 • 4. Vélemény 2008. július 30. 17:22
  „Már megint az orkok! - vagy talán a finn meg a svéd vendégmunkások???”
 • 3. miracle 2008. július 30. 16:30
  „A 3 kibic meg nem tanú, hanem cinkos, bűntárs.”
 • 2. btk2 2008. július 30. 12:48
  „Való igaz,nekem is azonnal feltűnt,hogy az esetleírás alapján nem lopásról, hanem rablásról kellene beszélni.Alezredes úr bizonyára eltévesztette a bűncselekmény minősítését, vagy mégsem?”
 • 1. btk 2008. július 30. 09:52
  „Ha valaki egy másik embertől erőszakkal, vagy fenyegetéssel vesz el valamilyen értéktárgyat, az rablás és nem lopás. A büntetési tétele többszöröse a másikénak..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vetélkedő a parlagfűről

Sopron - Napokkal a veszélyes gyom csúcsvirágzása előtt igen hasznos programot tartottak a… Tovább olvasom