Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Lakhatatlanná vált a ház

Sopron - Ledöntött egy tűzfalat a soproni Bécsi utcában a vasárnap este is tomboló szélvihar. A téglák a szomszéd házra omlottak, ahol nagy kárt tettek a tetőszerkezetben. Egy otthon lakhatatlanná vált.
Téglahalom borítja Sopronban a Bécsi utca 3. számú ház udvarát. A háztetőn összetört téglák, a cserépburkolaton hatalmas lyuk tátong.
– Vasárnap estefelé éppen borotválkozni készültem, amikor hatalmas robajra lettem figyelmes – mondta Harkai László, a 3-as számú ház egyik lakásának tulajdonosa. – Kiléptem az ajtón és azt láttam, hogy a szomszéd bérház tűzfaláról téglák százai hullottak alá.

Harkai Lászlóék udvarán most járni sem lehet a szomszéd bérházból leomlott törmeléktől.


A magasból leomló súly alatt betört a szomszédom tetőszerkezete, de részben az enyém is megsérült. Az udvaron most járni sem lehet a törmeléktől, ráadásul a szomszéd otthon lakhatatlanná vált. Csoda, hogy senki sem sérült meg. A szomszédban élők – úgy tudom – ideiglenesen egy rokonukhoz költöztek. A tűzoltók mikor kijöttek vasárnap, biztosították a helyszínt, hogy további omlás ne következzen be, az önkormányzat pedig segíteni fog a helyzet mielőbbi megoldásában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

320 millió forintra pályáznak

Kistérség - Háromszázhúszmillió forintra pályázik a kerékpáros turizmus fejlesztése érdekében a… Tovább olvasom