Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Kutyás Európa Bajnokság: 14 ország 250 versenyző (Galéria!)

Magyarországon másodszor, Sopronban első alkalommal tartották meg az elmúlt hétvégén a kutyás terepfutás Európa Bajnokságot.

A kétnapos megmérettetésen tizennégy ország kétszázötven versenyzője vett részt.

Galéria! (Fotók: Magasi Dávid)


A szervezők célja a sport népszerűsítése – tömegsporttá szélesítése – mellett az, hogy ezúton is felhívják a figyelmet a felelős állattartásra és a mozgás fontosságára.

Olvasóink írták

 • 6. jánosi 2009. október 14. 20:51
  „És ki győzött ? szerintem a kutyák .......”
 • 5. márkinédöblablabla 2009. október 12. 22:44
  „vasárnap délben indultunk futni és az erdőben láttuk, hogy pár helyen szalaggal ki van jelölve valami pálya. A Lövér Szállónál megkérdeztünk egy pályafelügyelő lányt, milyen verseny van. ő mondta, hogy futás kutyákkal és hogy a rajt/cél a Kempingnél van. szóval véletlenül szereztünk tudomást róla, de egy élmény volt. tényleg kár, hogy nem csináltak körülötte nagyobb felhajtást, biztos sokakat érdekelt volna. volt egy klafa 100-120 helyes tribün, verőfényes napsütés, a szép kutyákról nem is beszélve. nem csak futók voltak, hanem bringások is, akik bringa elé kötött kutyákkal mentek.
  tele volt a kemping és az autók rendszámai alapján nagyon nemzetközi volt a mezőny: a magyarok mellett rengeteg francia, belga, svájci, német, cseh, osztrák, stb. rendszámú autót láttunk. közben megkerestem a magyar szövetség honlapját is: http://www.canicross.hu/”
 • 4. sme 2009. október 12. 19:22
  „Pedig én is kíváncsi lettem volna rá. Kellene már egy saját napilap ennek a városnak, ami végre csak Sopronnal foglalkozna.”
 • 3. sme 2009. október 12. 19:12
  „Azért mert ez a Kisalfold, itt csak a győri dolgokat tartják fontosnak. Sosem lesznek képesek felfogni, hogy Győrön kívül is létezik élet.”
 • 2. Esther 2009. október 12. 16:17
  „En sem lattam semmi felhivast semmit!!!pedig szivessen elmentem volna. Sopron nincs is olyan messze tölünk!hol lesz a következö?es mikor?”
 • 1. Innen 2009. október 12. 09:38
  „Erről miért nem szóltatok előbb? Én sehol nem láttam erről cikket.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bikavásárt és szemlét tartottak (Galéria!)

Tizenöt, előzetesen kiválasztott és továbbtartásra érdemes bika szemléjét és vásárát tartották meg… Tovább olvasom