Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Kránitz: Vállalom döntéseimet'

Valóban megszavaztam a kormány előterjesztéseit, azért, hogy hazánk egy jobb és sikeresebb ország legyen – jelentette ki Kránitz László. A szocialista képviselő szerint a városvezetésnek nem a kormány ügyeivel, hanem a helyi fejlesztésekkel kell(ene) foglalkoznia.
Úgy tűnik, nem csitul a vita a fejlesztésekről. Ezt tükrözi Kránitz László reagálása Simon István alpolgármester kijelentéseire (Simon István: Várjuk a segítséget – Kisalföld, 2007. június 3.).

– Számomra természetes, hogy segítem Sopront, hiszen az én városom is – mondotta a képviselő. – Úgy azonban nehéz, hogy nem tájékoztatnak, ennek ellenére mindent megteszek, hogy fejlesztési forrásokhoz jussunk. Meggyőződésem azonban, hogy a városvezetésnek nem a kormány, hanem a város ügyeivel kell foglalkoznia.

A másikra mutogatás nem vezet eredményre. Arról, hogy ki mit tett Sopronért, majd valóban a választók mondanak ítéletet. Csak emlékeztetőül sorolom fel, hogy az előző városvezetésnek köszönhető a Deák tér felújítása, a Széchenyi-gimnázium rekonstrukciója, szociális bérlakások és az inkubátorház felépítése, egy sor állami ingatlan átvétele, útépítés és -korszerűsítés, valamint a milliárdos nagyságrendű kórházi műszerbeszerzés. Ezzel a vitát a magam részéről lezártnak tekintem.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tourinform: mennyiség helyett minőség

Javában tart a turistaszezon, de az országba igyekvők a soproni határon nem találnak… Tovább olvasom