Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Kránitz László ismét a Parlamentben

Mandur László helyett a soproni Kránitz László lett az MSZP parlamenti képviselője. A politikus egyben a párt megye elnöke is.

Kránitz László nemrégiben feladta kuratóriumi tagságát, hogy visszatérhessen az MSZP parlamenti frakciójába. A közszolgálati közalapítványbeli tagsága ugyanis összeférhetetlen a politikai tevékenységgel. A soproni politikus már letette a parlamenti esküjét.

– Visszatértem a pártpolitikába, mert úgy éreztem, így tudok tenni azért, hogy jövő tavasszal kormányváltás legyen az országban - nyilatkozta pénteken Kránitz László. – Személyes életemben nem kis kockázatot vállaltam ezzel, hiszen a média világából visszatérni a napi politika világába elég merész lépés. Delegáltként ugyanis 2019. novemberéig láthattam volna el a feladatomat az alapítványban.

Kránitz László kifejtette: a parlamenti képviselői feladatot azért vállalta el, mert hisz egy modern, európai Magyarországban és a kormány leváltásban.

– A cél világos: véget vetni a megosztottságnak, békét és nyugalmat teremteni az országban – tette hozzá. – Erre a feladatra alkalmas az MSZP Együtt PM összefogása, illetve a választásokon induló képviselő-jelöltek. Programunk öt pillére épül: gyermekek, nők, munkavállalók, nyugdíjasok, kis- és középvállalkozások- nyilatkozta a képviselő.
Az országgyűlési képviselőiség mellett Kránitz László a párt megyei elnöke is.

Mint megtudtuk, a csornai körzetben, egyéniben is indulni fog a választásokon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidelitas ajándéka a balfi óvodának

A Fidelitas soproni csoportja 40 csoki csomaggal lepte meg a balfi óvodában lévő gyermekeket… Tovább olvasom