Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Kránitz: 45 millió a szociális foglalkoztatónak

A szociális foglalkoztató 45 millió forintot nyert egy minisztériumi pályázaton, ezt a mi támogatásunknak köszönheti a város. A fideszes városvezetés nem hajlandó az együttműködésre – fogalmazott Kránitz László országgyűlési képviselő.
– Sopron fejlődésének kulcsa nem az együttműködésre képtelen, kudarcra ítélt fideszes városvezetés kezében van, hiszen ők nem kérik a segítségünket, nem működnek együtt – fogalmazott Kránitz László országgyűlési képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján. A képviselő bejelentette, a soproni szociális foglalkoztató 45 millió forintos rehabilitációs költségtámogatáshoz jutott a Szociális és Munkaügyi Minisztérium pályázatán, miután az intézményvezető levélben fordult hozzá, segítségét kérve a pályázat kedvező elbírálásában. – A városvezetés nem hajlandó együttműködni, ennek Sopron látja kárát. Azokban az érdekérvényesítő ügyekben, melyeket a város falain kívül kell intézni, Fodor Tamás és csapata tehetetlen. A fideszes vezetők még mindig az előző városvezetés ügyeivel, a perekkel, a bosszúállással foglalkoznak.

– Az eredménytelenségből csak akkor lenne kiút, ha a városvezetés hajlandó lenne az együttműködésre, melyre legutóbb az Erzsébet-kórház ügyében volt példa – összegzett Kránitz László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bevásárlóközpont kontra multik

Folyamatosan változik Sopronban a Selmeci–Vitnyédi–Höflányi és a Lackner Kristóf utca által határolt mini kereskedelmi és szórakoztató negyed arculata. Az Akkord Bevásárlóközpont még működik, bár forgalma egyharmadára esett vissza. Tovább olvasom