Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 27°C Még több cikk.

Közös cél a borturizmus fejlesztése

Sopron - Sopron önkormányzata a turizmus fejlesztését kiemelt feladatának tartja. A városban először a borturisztikai attrakciók továbbépítése kezdődik meg, amelyek célja a város legigényesebb borászatainak bevonásával egy garantált programot nyújtó borút kiépítése.
Az új Kékfrankos borút láncra fűzi a borkóstolóhelyeket, melyek között közösségi járművek szállítják majd a vendégeket – tájékoztatta a Kisalföldet Simon István alpolgármester. – A termékfejlesztés mellett a marketingkommunikáció is megújul, hiszen az eddigi kiadványokon kívül egy új, programcentrikus füzet is készül, mely arra ad választ, milyen borturisztikai rendezvények miatt érdemes Sopronba látogatni 2008-ban.

A kiadvány a hagyományos rendezvényeket köti csokorba, hiszen a Borünnep, a Kékfrankos Nyár, a Kenyér- és Borünnep, a Szüreti Napok már stabil rendezvényei a borvidéknek, de új rendezvényeket is tartalmazna, mint például a Szent Márton-napi újbor ünnepét.

A városházára tegnap meghívott gazdák örömmel állapították meg, hogy az önkormányzat támogatja a borturizmust, ezért partnerséget ajánlottak a tervek kivitelezésében, hiszen közös cél a város vonzerejének növelése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petőfi Színház: Kacagással telt a szombati bemutató

Sopron - A „Janika" című vígjáték kissé megmosolyogtató alapötletét és két apró… Tovább olvasom