Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Közlekedési káosz várható az ünnepen Sopronban

A Bécsi utca Patak utca és Sas tér közötti szakasza fontos útvonal a temetők felé tartó járműveknek. Mindenszentekkor és halottak napján közlekedési káosz várható, felújítás kezdődött az adott részen.

Frissítés:

Október 31-én, szerdán és november 5-én, hétfőn 7 és 19 óra között aszfaltozási munkálatok miatt lezárják a Bécsi utcát, a Sas tértől a Patak utcáig. A Patak utca felől érkezők az elkerülő úton, a Szentlélek utca felöl érkezők pedig a Szent Mihály utca felé tudnak közlekedni. Kérjük, aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszt - olvasható a soproni városháza közleményében.

Korábban:

Az elmúlt időszakban felújítás kezdődött a Bécsi utca egy szakaszán. Ennek következtében a Patak utca és a Sas tér közötti rész aszfaltburkolatát felmarták. Kikandikálnak a csatornafedelek, amelyeket a kivitelező deszkákkal és veszélyre figyelmeztető közlekedési táblákkal gondosan körbehatárolt. Emiatt az úttest számos szakasza a forgalomtól elzárt terület, csak lassabban és körülményesebben lehet közlekedni.

A Bécsi utcán elkezdődtek a felújítások. Az úttest egy-egy szakasza miatt körülményes a közlekedés. Fotó: Magasi Dávid
A Bécsi utcán elkezdődtek a felújítások. Az úttest egy-egy szakasza miatt körülményes a közlekedés. Fotó: Magasi Dávid


– Mindez sima hétköznapokon is gyakran jár együtt kisebbfajta dugók kialakulásával. Vajon mi lesz a következő napokban, mindenszentek ünnepén és a halottak napján, amikor sokan veszik – vennék – igénybe ezt az útvonalat a temetők felé? – vetették fel a kérdést az autósok.

Hozzátették: félő, hogy hatalmas torlódások alakulnak ki abban a térségben. Aki teheti, mindenszentekkor és halottak napján is hagyja otthon gépjárművét.

A városházán az illetékesek elmondták: szerették volna a Bécsi utca aszfaltozását november 1-je előtt befejezni, pontosan azért, hogy a temető irányába közlekedők ezt az útszakaszt is forgalmi korlátozások nélkül vehessék igénybe. Sajnos az időjárás közbeszólt, a havazás miatt várhatóan csak novemberben újulhat meg teljesen az utca burkolata.

A beruházástól függetlenül az önkormányzat minden évben azt kéri, hogy aki teheti, mindenszentekkor és halottak napján is hagyja otthon gépjárművét, mert minden forgalomszervezés és rendőri biztosítás ellenére nagy a torlódás a temetők környékén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A korán jött tél mindenkinek feladatot ad

A havazás kapcsán végiggondoltuk, hogy a tél kinek, milyen feladatot jelent. Sopronban hóügyelet is… Tovább olvasom