Kisalföld logö

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 12°C Még több cikk.

Közgyűlés, idén utoljára

Sopron - Fizetőparkolásról, távhő- és autóbuszdíjakról, önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről is döntenek a szerdai – idén utolsó – képviselő-testületi ülésen.
Ismét összeül Sopron képviselő-testülete, ezúttal szerdán. A fizetőparkolás rendjéről, reklámhordozók és hirdetőberendezések elhelyezéséről, valamint települési hulladékról és a hozzá kapcsolódó közszolgáltatásról is szavaznak a városatyák.

A közgyűlésen téma lesz a távhőszolgáltatás és a kéményseprő-ipari közszolgáltatás díja, továbbá az ivóvízellátás, valamint a szennyvízkezelés és -tisztítás díjai. A képviselők szavaznak majd a helyi autóbuszjáratok díjtételéről, az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, a közvilágítás fejlesztési lehetőségéről.

Ezenkívül módosítják a területi ellátási kötelezettségű háziorvosi körzethatárokról szóló rendeletet. Előterjesztés készült a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat által fenntartott gyermekvédelmi intézmények átszervezéséről, a Szociális Szolgáltatástervezési Koncepció felülvizsgálatáról, de egyes közterületek elnevezéséről is.

Döntés születik a helyi iparűzési, az idegenforgalmi és az építményadóról, de a 2008-as költségvetésről is. A helyi autóbuszjáratok díjtételéről is szavaznak
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honvágy a szeretet ünnepén

Sopron - Aki teheti, karácsonyra hazamegy a szüleihez a Cseresznye Sori Gyermekotthonból. Nyolc… Tovább olvasom