Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Közéleti személyiségek - Ön kivel vacsorázna?

Színészek, sportolók, zenészek, politikusok – a tévében velük tölthetjük minden esténket. Megvan róluk a véleményünk, talán mindenkinek van kedvence is. De szívesen elköltenénk velük egy vacsorát is? Ön kit választana? Kit hagyna faképnél két perc után?

Jobb híján néha kapcsolgatjuk a tévét esténként, és a falra mászunk egy-egy ripacs hírességtől, „lépcsőházi" „sztártól". Engem pédául kiver a jeges verejték, mikor véletlenül meglátom „Mónikashow Mónikát", amikor éppen tudálékosan kiosztja a nála épp egy kicsit kevésbé művelt vendégét. Feláll a hátamon a szőr Gáspár Győzőtől és viszketést kapok Bochkor Gábortól is. Tovább kapcsolok, de egyik csatorna idegesítőbb, mint a másik. Azon gondolkodom, vajon velem van a baj? Az én hibám, hogy nem találok olyan hírességet, akivel azonosulni tudnék?

Aztán inkább bekapcsolom a rádiót, ha már háttér, hát legyen inkább zene. Megszólal a Quimbytől a Sehol se talállak, és egyből beugrik: mégis van valaki, akivel szívesen megismerkednék. Kiss Tibor, énekes olyan zenei élményt okozott már több alkalommal, hogy azt gondolom, ilyen szép lelke a világon senkinek sincs. Őt például szívesen megismerném.

Ezen felbuzdulva ismét felkerekedtünk, hogy megkérdezzük: kivel ismerkedne szívesen az utca embere? Ki az, akivel szívesen elmenne vacsorázni, akinek érdekli a véleménye mindenféle hétköznapi témákról, kivel tudna elbeszélgetni egy kellemes bor mellett?

Judit, 33
Nagy dilemmában lennék, ha csak egyvalakit lehet válaszntani. Nagyon szimpatikus a vízilabda-válogatottunk például, a tagokat egytől egyig kellemes társaságnak gondolom. Szimpatikus ugyanakkor az Irigy hónaljmirigy zenekar is. Most, válság idején különösen fontosnak tartom, hogy az ember megőrizze humorérzékét. Azt gondolom, akármelyikük mellé kerülnék az asztalnál, jól érezném magam. Egyébként is fontosnak tartom, hogy egy férfi legyen szórakoztató.


Éva, 44
Friderikusz Sándorral szívesen mennék vacsorázni. Érdekel például Az én mozim-sorozat, kíváncsi lennék a készítésének körülményeire, a hátterére. Úgy gondolom, Friderikusz érdekes, összetett személyiség, és nagyon intelligens. Talán vannak allűrjei, de aki ennyi éve van reflektorfényben, annak ez megbocsátható. Ráadásul ez valószínűleg nem is a valós személyisége, csak afféle „álarc", ami mögé bújik.

Ildikó, 45
Kucsera Gábor mindigis érdekelt, mert szeretem a sportolókat. De amióta láttam az egyik valóságshow-ban, még szimpatikusabbá vált. Kiderült, nemcsak érdekes személyiség, de rendkívül szerény, emberséges is. Mindenki csak pozitívan nyilatkozott Kucseráról és valamiért úgy gondolom, róla nem is lehet rosszat mondani. Egy egyenes ember.

És Ön kivel töltene egy estét? Esetleg melyik közéleti személyiséget látná szívesen vendégül? Írja meg!

Olvasóink írták

 • 18. MTT 2009. március 19. 16:35
  „Ebben a hónapban senkit nem látnék vendégül, üres a kassza, de fizetés után, tizedike magasságában meghívnám Fridit, most olvasom a Friderikusz " Eddig" c. könyvét, nagyon jó.”
 • 17. ASHER 2009. március 18. 16:08
  „A GYOZIKEVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  -( tennek egy kis ciant a leveskejebe!!!!!)-
  aztan ha jol sikerult,vannak meg otleteim!!!!!!!!”
 • 16. Truder 2009. március 18. 16:07
  „Csakis a szerelmemmel,és a családommal...közélet kizárva!!!”
 • 15. Stefano 2009. március 18. 14:53
  „rozsomak ez jó :)”
 • 14. rozsomak 2009. március 18. 14:09
  „Draskovitsot szívesen vendégül látnám sült malacra. Lehetne spórolni a citromon. Felszolgálhatná neki "joco", a fostosszájú csicska.”
 • 13. jockey 2009. március 18. 13:12
  „Minden bizonnyal túlélné, de hogy utána élete végéig emlegetné, az biztos. Talán még a hazudozásról is leszokna! Bár nem, ez azért túlzás volt.”
 • 12. Tama 2009. március 18. 12:01
  „Gyurcsányt, verest, kóka, draskót, hmmmmm jó lenne, öltönyt nem kellene többet venniük az tuti.
  Fini lenne, kedves lennék és várnám a HATÁST.”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2009. március 18. 11:55
  „Mit szánnál neki? Túlélné a vacsorádat?”
 • 10. jockey 2009. március 18. 11:18
  „Én elsősorban Gyurcsánnyal. De kizárólag csak akkor, ha azt kellene megennie, amit én adok neki.”
 • 9. infravöröslódobogás 2009. március 18. 10:28
  „Ha ök állják a cehhet...bárkivel xD”
 • 8. Catherina 2009. március 18. 09:51
  „Biztos, hogy nem választanék közülük senkit....egy meghitt, kettesben eltöltött vacsora viszont azzal a VALAKIVEL aki számomra a legfontosabb, bármikor.”
 • 7. H.Gabi 2009. március 18. 09:18
  „Nem akarok kötekedni, de a "Qimby" nem Quimby?”
 • 6. Szilágyi_Zsolt 2009. március 18. 08:17
  „Senkivel, jobban szeretek egyedül étkezni. De ha már mindenképpen társaság kell, akkor is előnyben részesíteném a családomat, barátnőmet, vagy bármelyik kedves ismerősömet egy vadidegennel szemben, aki csak annyit tud felmutatni, hogy "közéleti személyiség". És? Attól, hogy mindennap látja a tévében, aki nézi, attól még idegen ember marad, és isten ments, hogy az ő társaságában feszengjek nyugalmas vacsorázás helyett. Egyébként, kedves Bulvárbarbi (?), a zenei élményt szerezni szokás, nem okozni.”
 • 5. Becsület 2009. március 18. 07:26
  „A drága Nejemmel, akivel már 38. éve élünk szeretetben! Nálunk nem divat a 3-4 évenkénti párcsere, mint azt oly sokan teszik. Baromi jó lehet nekik. Ezt a szokás propagálni kell!”
 • 4. csaje 2009. március 18. 07:05
  „Mért kellene valami" szaróspistával "vacsorázni mikor ittvan az ember családja én a kisfeleségemmel és a lislányommal vacsoráznék még vagy 100 évig.és jobb lenne ha mindenki ezt tenneé .Mert legfontossab a család.”
 • 3. Gabika22 2009. március 18. 06:45
  „MIndenképpen, csak és kizárólag, KUCSERA!!!”
 • 2. FREDDY/S 2009. március 18. 05:25
  „Fontosabb időtöltést is el tudok képzelni, mint a média által meghatározott "közéleti személyiséget", nemde...”
 • 1. VJack 2009. március 18. 00:29
  „Én nagyon szívesen vendégül látnám Gyurcsányt, Kókát, Draskovicsot, Verest... Egyetlen kérésem lenne: előkóstolót ne hozzanak. :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hárommilliárd áfát csaltak el

Győr-Moson-Sopron - A soproni székhelyű – nevezzük „Patron" kft-től indulva jutottak 3… Tovább olvasom