Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Kósa: Hatékony városvezetést Fertődön

Lakossági fórumot tartott Fertődön Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, aki a párt színeiben induló polgármester-jelölt, Bognár Zoltán mellett kampányolt.

Mint mondta, messzemenően helyes és becsületes döntés volt az érintettek részéről, hogy időközi helyhatósági voksolás kiírásával új esélyt kaptak a helybéliek városvezetésük összeállítására.

A Fidesz alelnöke Bognár Zoltánról szólva hangsúlyozta: úgy látja, hogy a Fidesz és a KDNP színeiben induló csapat és a polgármester-jelölt fel tudja vállalni azt a polgári politizálást, amit a pártszövetség folytat. ˝Nincs is nagyon más alternatíva˝ – tette hozzá Kósa Lajos, aki részletezte: a járási körzetek kialakítása és megannyi más, megoldásra váró feladatok ellátása Fertődön is hatékony és ütőképes városvezetést kíván.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. miracle 2012. január 23. 22:05
  „Na Kos Alajos és a fideszes PR-gépezet felsült szépen. Errefelé úgy látszik már oszlik a narancsköd.”
 • 38. manus-Fertő 2012. január 13. 12:57
  „szegény-szerencsétlen napoleon-maradvány megállás nélkül kampányol a fészen,mintha minden fertődi azt nézné,illetve érdekelné,hogy milyen kavarást csinál.szánalmas az az ember...”
 • 37. DK 2012. január 12. 16:39
  „35.
  Tegyetek feljelentést...”
 • 36. Mercurius 2012. január 12. 13:38
  „Solarisnak, ez nem a Magyar KÖZTÁRSASÁG, ez Magyarország. Ez már egy másik államforma, ami működhet igy, de reméljük nem sokáig, ha megfogadjuk a legnagyobb magyar szavait, és ha mi magunk nem vagyunk hitványak, és nem ezt a kormányt érdemeljük, akkor elzavarjuk a hitvány kormányunkat.”
 • 35. Solaris 2012. január 12. 11:36
  „Gyalázat ami Fertődön folyik!! Dr Széles Sándor mint a Kormányhivatal vezetője nyilatkozik fideszes polgármesterjelölt magán televiziójában , hogy csak akkor maradnak helyben a hivatalok , iskolák ha BZ lesz a polgármester.....ezt mindenki tudja, hogy finoman mondva csuztatás másképpen zsarolás!!!! Neki arról kellene gondoskodnia, hogy törvényességet felügyelje, nem pedig a várost megtévessze....szándékosan!!

  Felhivnám viszont a figyelmét , hogy az interneten gyalázatos film terjed amiben K F jelenlegi Polgármestert Hitlernek és nácinak tünteti fel...Vérlázitó az ilyen lejárató kampány és Felszólitom, hogy a világhálóról eltávolittassa , mert hát mégiscsak ez lenne a dolga nem beavatkozni Fertőd életébe! Ez ma a Magyar Köztársaság..”
 • 34. sompedro 2012. január 12. 00:09
  „Solaris =Sasszem . Étterembe, vagy éjszakázni mennek. Enni és aludni nekik is szükséges. Kuplejárba meg nem akartak valószínű menni. Így hát a te üzleted kimaradt. Majd ha jönnek a vendégeid, mert évente jönnek, mi is sasolunk és hasonló megjegyzéseket teszünk. Pedig ők tisztessséges emberek, csak még nem jöttek rá , hogy ki is az, aki kihasználja őket.Nyugodtan közelíts a barátodhoz. Nem fog magával lehúzni, mert ahol te vagy annál lejjebb nincs .”
 • 33. Sasszem1 2012. január 11. 22:32
  „manus-Fertő 32.
  Láttátok? A fidesz felfuttatta a patonai forgalmát!!!! Egymásnak adják a kilincset a fejesek. Nem baj , legalább megnött az idegenforgalom Fertödön........”
 • 32. manus-Fertő 2012. január 11. 21:46
  „solaris,mikor vmi politika szóba kerül,kiütközik senkiházi-jellemed:-PP. komcsi”
 • 31. Mercurius 2012. január 11. 21:26
  „Solaris! sör, kakaó, pálinka, az folyhat adómentesen, az állami pénzek elherdálása, az meg kontrollálatlanul. Azért jó az egy párt, hogy ne kelljen osztozkodni. A nép az arra kell, hogy szavazzon, és lehessen nyúzni.”
 • 30. Mercurius 2012. január 11. 21:13
  „Remélem manus, hogy azok mennek, vagy inkább ne hagyják menni őket, akik feldúlták ezt az országot. Nem elmenni kell, hanem visszaszerezni a demokráciát, mert lesz még Magyar Köztársaság. Már Széchenyi is megmondta, hogy ha egy országnak hitvány kormánya van, azt el kell zavarni.”
 • 29. manus-Fertő 2012. január 11. 19:33
  „28. Mercurius 2012.01.11. 19:06 ----fletó megmondta: ha nem tetszik el lehet menni,ebből az országból.”
 • 28. Mercurius 2012. január 11. 19:06
  „horvathemese-nek csak annyit, sosem voltam narancsnak öltözve, nem vigyorgott Orbán a pólómon, sőt nem is politizáltam, még szavazni sem mentem, mert úgy gondoltam majd a bölcsek eldöntik, hogy ki legyen a jó, de ezt a rengeteg hazugságot, amit az emberekkel meg akarnak etetni, már nem lehet szó nélkül hagyni. Én szabad országban szeretnék élni, és nem szeretném, ha bevezetnék a narancssárga 50000 Ft-ost, amin lehet, hogy Orbán fog vigyorogni, esetleg Matolcsy, de nem csak rám, de rátok is, akik még mindig nem veszitek észre, hogy itt, most valami nagyon rossz irányba mozdult. De HAJRÁ FIDESZ, ÉLJEN A 440 Ft-os benzin, ÉLJEN a 350 FT-os EURO, ÉLJEN A SOK ADÓ, SZAVAZZATOK!! ELJÖTT AZ IDŐ!”
 • 27. Solaris 2012. január 11. 14:53
  „Olyan a város mintha megszállta volna a fityesz... nem ülésezik a parlament ???? Fertőd miért lett ilyen fontos hirtelen a számukra , mi az a haszon amit ebből a városból szeretnének szakitani??? M ágica zsarol , elv barátai igérgetnek, miközben az ország csődbe megy!!!! A MI adóinkból meg kifizethetjük ezt az eszement kampányt.....sok szegény ember jóllakhatna belőle, nekünk meg már hányingerünk van! Mi folyik ebben az országban????”
 • 26. horvathemese 2012. január 11. 14:38
  „Névtelenül nem félni kedves "Demokrata", nagy tett, főként tőletek , akik fél éve narancsnak öltözve báloztatok, a szabadidős trikótokon még ma is Orbán mosolyog. Úsztok az árral, parttól partig csapkod az ár benneteket. <moderálva>”
 • 25. garabonciás 2012. január 11. 11:26
  „Ennek a kormánynak max.2 éve van aztán pakolhatnak!
  Kérném az illetékeseket:könyörgöm ne telefonáljanak naponta 4-5x és mondják meg kire szavazzak!”
 • 24. mindentlátó 2012. január 11. 09:39
  „Ami sok az sokk

  Kaptam képeslapot, kaptam képesfüzetet, felhivott egy magnó , felhivott egy agitátor,mind egy csapat részéról. Mennyi pénz ez , ki fizeti? Nekem ez már zaklatás. Soha FIDESZ.”
 • 23. Mercurius 2012. január 11. 07:02
  „Hogy nincs is más alternativa, ez ismerős. Éppen Orbán Viktor fejtette ki, hogy aki azt állitja, hogy rajta kivül nincs más alternativa, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. Fertődiek olvassátok el figyelmesen még egyszer a cikket!! PÁRTSZÖVETSÉG-ről kinek mi jut eszébe ? Csak a FIDESZES városvezetés tud úgy politizálni, mint a pártszövetség. EGYETLEN PÁRT IRÁNYIT, és FERTŐD-öt is be akarja kebelezni! NE hagyjátok! MINDENKI LEGYEN DEMOKRATA ! DEMOKRATÁNAK LENNI, ANNYI, MINT NEM FÉLNI.”
 • 22. DK 2012. január 10. 22:11
  „Horváth Zoltán videói figyelemre méltóak, aki nem párt katona mondjára beszél.
  Úgy néz ki helyben ismeri a város problémáit.
  Olvasni lehet róla, hogy régen bent van a város vezetésben, így biztosan kellő ismeretekkel is rendelkezik.
  Kétes ügyei nincsenek, és talán olyat sem lehet elmondani róla, hogy érdek ember.
  Megjelenése pedig egy város vezetőhöz méltó!

  Itt az interneten sok anyag van róla, és nagy szimpátiát mutat.
  Fertődnek jó lehetőség, főleg ha ellenségei sincsenek.”
 • 21. manus-Fertő 2012. január 10. 21:53
  „Ébredjetek Fertődiek! Megvárjátok, amíg a hamis próféták tanácsaira hallgatva minden közig. intézményt átvisznek a szomszédos városba F.szentmiklósra?! Nem láttok az orrotoknál tovább? Nem látjátok, hogy a város ellehetetlenítése a cél? Tárt karokkal várják az okmányirodánkat, iskolánkat...! Mit akartok? Újra a fán ugrálni??? Tegnap a fórumon világosan elmondták "bölcs tudordoktorunknak " válaszolva :árral szemben csak a balga hiszi, hogy tud úszni. Az okos atommeghajtású hajóval megy folyásirányban. Bár az egyszerűbbje saját érdekei miatt, még mindig nem lát, nem hall, csak beszél ostobaságokat.Tudod, egyszerű emberek....”
 • 20. sompedro 2012. január 10. 21:52
  „Úgy őszintén Fertődiek ! 2010. okt.3. Választás. Kocsis Ferenc polgármester. A 6 képviselő 3 kölömböző csapatból érkezik. Tehát 4 elgondolás, 4 program.Elég színes? Igen! Egy csapat? Nem!. DE lehetett volna! Csakhogy nem kerül be Irinkov M.aki egyébként (Széplakon tettenérhető) Bozsvári jobbkeze. ´1. Lépésük: Leválasztani a polgármestert a testülettől . 2. Lépésük :a leg ostobább ötletekkel látják el, az egyébként könnyen befolyásolható Kocsis pm.-t.
  3. Lépésük: Nevetségessé tenni FERTŐD TESTÜLETÉT, az egész várost a manipulálható polgármesteren keresztül.Amire nem számítottak: A testület összezár! Patt helyzet. !4. Lépésük: Tanácsolják a pm.-nek, tiltsa ki a munkáltatóit a hivatal minden helyiségéből. Várják mi történik! A testület elvágja a goldiuszi csomót, ÖNFELOSZLIK ! Első pofon Kocsis polgármesternek. Nem veszik fel segítségkérő telefonját, bár egyikük a TV előtt ül, és tel.kapcsolat van köztük.ELÉRTÉK CÉLJUKAT : ÚJ VÁLASZTÁS, ÚJ LEHETŐSÉG ! De MÁR KOCSIS FERENC NÉLKÜL! Nem érdekes ? A Bozsvári magát ajánlja pm.-nek. Erősen kritizálja Kocsist. Irinkov szórólapján hirdeti: Mindegy kire szavaznak csak őt ne mellőzzék!? Tegnap a Kósa fórumon a Bognár Zolit "polgármester jelöltünknek " titulálja.Undorító nem? MINDKETTŐT TARTSUK TÁVOL FERTŐDTŐL. Igen is csapat kell , ha békés fejlődést akarunk. Igen is , elég volt széllel szemben politizáln,igen is elég a spekulánsokból!!Széplak ledobta láncait, mi meg felvesszük ? NEM ! NEM! NEM!”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levágott kecskefejet kapott a Fidesz: Tiltakoznak az állatvédők

Az ország első állatvédelmi szervezete szerint, egy állat fejének kifüggesztése megbotránkoztathat… Tovább olvasom