Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Környezetszépítés csapatkihívásként

Szombaton több mint száz ember tette meg sétálva a Fertőszentmiklós és Fertőd közti utat, közben szemetet gyűjtöttek, fákat ültettek és virágosládákat helyeztek el a helyi iskolák elé.

A Velux második alkalommal névadó szponzora a világ
legnehezebb vitorlásversenyének, a 5 Oceans elnevezésű föld körüli megmérettetésnek. Ezen alkalomból a cégcsoport dolgozói is teljesítettek egy kihívást, melyet a vitorlásverseny franciaországi nyitóünnepségén mutatnak be, ezzel is biztatva a hajóskapitányokat. A fertődi programon összesen mintegy 250 dolgozó vett részt, a sétához csatlakozók a többiek által főzött gulyással csillapíthatták éhségüket.

˝Az általunk kitalált program tükrözi, hogy mindig csapatban gondolkodunk, fontosnak tartjuk az együttműködést˝ – fogalmazott Vincze Zoltán ügyvezető igazgató. ˝Nagyon örülök, hogy ennyien részt vettek a kihíváson, és láthatóan jól is érezték magukat. Igyekeztük úgy megszervezni a napot, hogy a helyi közösségek is gyarapodjanak, és a meglévő jó kapcsolat a jövőben is megmaradjon. Ez vállalatok közötti verseny is egyben, melyet három kritérium alapján értékelnek.

A jó hangulatú fertődi programon mintegy kétszázötvenen vettek részt a dolgozók közül. Fotó: Rences Tibor
A jó hangulatú fertődi programon mintegy kétszázötvenen vettek részt a dolgozók közül. Fotó: Rences Tibor

Figyelembe veszik a kreativitást, a létszámot és hogy mit tettünk a fenntarthatóság jegyében. Úgy gondolom, a gyalogtúra közben végzett fa- és virágültetési, illetve szemétgyűjtési akciónkkal sikerült megfelelnünk a fenntarthatóságnak is, elérve ezzel fő célunkat, mivel a környezetvédelem kiemelt fontosságú a vállalatcsoport számára. A két település egyébiránt minden dicséretet megérdemel, hiszen bár találtunk szemetet, nem nevezhetjük azt jelentős mennyiségnek.˝


Moderálásra küldöm 1. NoBo 2010.07.13. 13:20

Köszi Erika. :)Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emléktáblát avattak az ornitológus emlékére

Újkéren mától emléktábla hirdeti dr. báró Solymosy László ornitológus és néprajzkutató életművét. A… Tovább olvasom