Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Kontroll nélkül: 13 gépkocsi tükrét rongálta meg Sopronban - fotók

Az egyenruhások az ebergőci férfi ellenszegülését testi kényszerrel tudták csak megtörni.

Közlekedési balesettel kezdődött


Anyagi káros közlekedési baleset történt december 29-én 15 órakor Balf külterületén.

A baleset helyszínelésének adatai szerint a baleset okozója kerékpárjával szabálytalanul közlekedett Kópháza irányába a menetiránya szerinti bal oldalon, majd irányjelzés nélkül hirtelen irányt változtatott.

A manőver végrehajtását követően a kétkerekű jobb oldalával nekiütközött a mellette szabályosan közlekedő gépjármű első lökhárítójának és motorháztetejének. A balesetben személyi sérülés nem történt - olvasható a Police.hu-n.

Előkerült a "macsétá" 

A járőrök a fiatalember ruházatát átvizsgálták és kabátja alól egy 50 centiméter pengehosszúságú "macsétát" foglaltak le valamint alkoholszondát fújattak vele, melynek pozitív eredménye miatt mintavételre előállították. Az egyenruhások a férfit 17 óra 30 perckor bocsátották szabadon.

A soproni rendőrök sem gondolták, hogy a férfit egy órán belül újra előállítják.

Fotók: Police.hu

Több gépkocsi tükrét megrongálta

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. december 29-én 18 óra 15 perckor érkezett bejelentés, hogy Sopron belvárosában egy férfi több gépkocsi tükrét megrongálta.

A megadott személyleírású elkövetőt a Közrendvédelmi Osztály beosztottjai a Csarnok utcában észlelték, aki a felszólítás ellenére az egyenruhásokat meglátva futásnak eredt. A közrendvédelmi járőrök a férfit a Vásárcsarnoknál fogták el.

Galéria kép

Harc a rendőrökkel

Az intézkedés alá vont személyi igazolványának átadását megtagadta és a jogszerű rendőri intézkedésnek ellenállt. Az egyenruhások a férfi ellenszegülését testi kényszerrel megtörték, kezeit hátra bilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

A helyszíni szemle adatai alapján a tettes a Lackner Kristóf utca – Csarnok utca – Dózsa György utca útvonalon összesen 13 parkoló gépkocsi tükrét törte le illetve rongálta meg.

Galéria kép


Megérte?

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A Soproni Rendőrkapitányság a 30 éves ebergőci lakos ellen rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hangfoglaló - Sop-Rock tehetségkutató január elején

A Sop-Rock tehetségkutató amatőr fesztivál első helyezettje részt vehet a Hangfoglaló Magyarország… Tovább olvasom