Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Konferencia Sopronban a pénzügyekről

A konferencia előadói idén is a hazánk legnevesebb pénzügyi - adózási - számviteli szakértői közül kerültek ki.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának Pénzügyi és Számviteli Intézete a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületével és a Leitner és Leitner Tax Adótanácsadó Kft. képviseletében Siklós Márta partner szakmai támogatásával 2013-ban 7. alkalommal rendezte meg konferenciáját.

A korábban megfogalmazott célok megtartásával – hogy igyekszik hozzájárulni a gazdaságban jelentkező feszültségek és kihívások valós okainak feltárásához és bemutatja a pénzügyi, illetve az adórendszer rendelkezésére álló eszközöket, amelyek hozzájárulhatnak a gazdaságot érintő kedvezőtlen külső és belső hatások negatív következményeinek tompításához – ebben az évben két nagyon jelentős témakörrel foglalkozott a konferencia.

A konferenciát Fábián Attila a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának dékánja és Vágyi Ferenc Róbert a Pénzügyi és Számviteli Intézet igazgatója, a MOKLASZ alelnöke nyitotta meg.

Két nagyon jelentős témakörrel foglalkozott a konferencia
Két nagyon jelentős témakörrel foglalkozott a konferencia


Az első napon két szekcióban zajlottak az előadások, ahol az „Öngondoskodás – Nyugdíj – Egészség" és az „Adóváltozások 2013-ban Magyarországon" témaköröké volt a főszerep.

A második napon pedig az „Agresszív adótervezés – Kreatív számvitel – Agresszív adóbeszedés" témakörébe nyert bepillantást a hallgatóság.
A konferencia előadói idén is a hazánk legnevesebb pénzügyi – adózási – számviteli szakértői közül kerültek ki.

Megtisztelte részvételével az eseményt: Dr. Horváth Margit az Állami Számvevőszék felügyeleti vezetője; Dr. Tálné dr. Molnár Erika a Kúria Közigazgatási – Munkaügyi Kollégiumának kollégiumvezető-helyettese; Pandurics Anett a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatója; Prof. Emerita Botos Katalin a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi tanára; Bartók János a MetLife elnök-vezérigazgatója; Hegedűs Mihály a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Ellenőrzési Bizottságának elnöke; Kolta Ádám a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének alelnöke; Nobilis Benedek a Nemzetgazdasági Minisztérium Adópolitikai és Nemzetközi Adózási Főosztályának főosztályvezetője; Freisleben Enikő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Ellenőrzési Főosztályának szakreferense; Zara László az Adótanácsadók Egyesületének elnöke.

Bővebb információ a konferenciáról ide kattintva érhető el >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztár jegykezelők a soproni moziban - fotók

A nézők és dolgozók egyaránt különleges élménnyel gazdagodtak a soproni Cinema City moziban, a Filmünnepen. Tovább olvasom