Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 23°C Még több cikk.

Kokain két fiatalnál Sopronban, szívtak is az anyagból

A 28 és a 30 éves fiatal beismerte, hogy a náluk talált anyag kokain volt, és azt három órája a buliba indulás előtt szippantották fel.
A Soproni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két budapesti fiatalember ellen - számolt be a rendőrség.

A helyi járőrök december 25-én 22 órakor Sopron belterületén ellenőriztek egy Skoda típusú személygépkocsit valamint 30 éves vezetőjét és 28 éves utasát. A járműben tartózkodók az igazoltatás idején az egyenruhások kérdéseire zavartan, összefüggéstelenül feleltek és feltűnően ideges magatartást tanúsítottak.

A rendőrök a két férfi ruházatát, majd a kocsi utas és csomagterét átvizsgálták. A sofőr ruházatából hat darab alufóliába csomagolt fehér színű, por anyagú, kábítószergyanús anyag, míg utasának kabátjából egy neylon zacskó került elő, melyben szintén fehér színű kábítószergyanús por maradék volt. A férfiak beismerték, hogy az „anyag" kokain volt és azt három órája a buliba indulás előtt szippantották fel.

Az egyenruhások az autó műszerfalába beépített szemüvegtárolóból egy szintén alufóliába csomagolt „tasakot" foglaltak le, melyben kábítószergyanús anyag volt.

A két férfit a rendőrök mintavételre előállították, összesen 25,3 gramm mennyiségű kábítószergyanús fehér port lefoglalták továbbá a sofőr vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buli után maradt a fehér `por´ a soproni tininél

A hölgy a járőröknek beismerte: az "anyag" speed nevű kábítószer, ami egy korábbi éjszakai buliból maradt nála. Tovább olvasom