Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Kitüntették a soproni gyógyszerészeket

Budapest–Sopron - Gyógyszerészek munkáját, köztük több soproniét is elismerték a XI. Magyar Gyógyszerész Napokon a fővárosban. A rendezvényen a Magyar Gyógyszerész Kamara megalakulásának 20. évfordulóját kitüntetések átadásával és jubileumi közgyűléssel ünnepelte.

Dr. Kárpátiné dr. Gangl Teréz, az Aranykígyó gyógyszertár vezetője a gyógyszerészet területén kifejtett kimagasló tevékenységéért ˝Pro Homine Nobile Pharmaciae˝ kitüntetést kapott. Lőcze Lajosné dr.-t, a Király patika vezetőjét gyógyszerészi életpályája elismeréseként a ˝Tantus Amor Operis Pharmaciae˝ életműdíjjal jutalmazták. Dr. Vetsey-Körmendi Ágnes, a Hajnal gyógyszertár vezetője a kamarai célok megvalósítása érdekében kifejtett kiemelkedő teljesítményéért a „Magyar Gyógyszerész Kamaráért" kitüntetésben részesült.

Dr. Éger István peresztegi háziorvosnak, a Magyar Orvosi Kamara elnökének a társkamarák közötti, a betegek érdekében kifejtett hatékony együttműködését a közgyűlésen a „Magyar Gyógyszerész Kamaráért" kitüntetéssel köszönték meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hangfelvétel a süttöri templomban

Fertőd - Kétszáz éve, május 31-én hunyt el a világhírű zeneszerző, a vonósnégyes kitalálója, Joseph… Tovább olvasom