Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Kitüntetett vállalkozó

Sopron - Füzi István, a soproni vállalkozók körében is elismert szakember a képviselő-testület döntése értemében kiérdemelte az Ifj. Flandorffer Ignác-díjat.
A központifűtés-szerelőként végzett, gépésztechnikusi oklevéllel rendelkező cégvezető szerelvényboltja induláskor hiányt pótolt Sopronban. Nemcsak a bevétel fontos számára, hanem a minőség is, emellett igyekszik jó kapcsolatot ápolni vevőivel. Kollégáival szemben segítőkész, de mindegyikőjüktől megköveteli a felkészültséget és a vásárlók iránti előzékenységet. Füzi István 1991 óta dolgozik vállalkozóként. Számára azért nem volt nehéz a váltás, mert alkalmazottként ugyanazon a szakterületen dolgozott, mint azóta, a munkája pedig a hobbija is egyben. Cége a legjobb adófizetők közé tartozik helyi szinten, a városnak, a szolgáltatóknak megbízható beszállítója. Hetente 6 napot munkával tölt, szabadidejében olvas, sétál a természetben. A munkájához fontos a biztos hátország, ezt felesége, 3 gyermeke és 6 unokája jelenti számára. Az elismerés mellé kapott pénzjutalomból jótékonykodott, öt családnak tette szebbé a mindennapjait a nekik szánt 25–25 ezer forinttal.

Füzi István
Füzi István

Ifj. Flandorffer Ignácról

Flandorffer Ignác Sopron fejlődésének fellendítője volt a XIX. században. Létrehozta a Soproni Városszépítő Egyesületet, az országban az elsőt. Gázgyárat, takarékpénztárat alapított, utóbbi az uzsorásokkal szembeszállva, kedvező feltételekkel nyújtott hitelt. Idősotthont építtetett, segítségével épült az Orsolya-rend iskolája.


Olvasóink írták

 • 6. Oscar 2009. február 05. 16:39
  „Gratulálok !
  Kedvességével , és hozzáértésével is kiérdemelte a kitüntető címet.még egyszer gratulálok neki, és a csapatának.”
 • 5. Bokk 2009. február 05. 09:42
  „Mármint Füzi Úrnak! :)
  Tényleg megérdemli, és külön köszönet a jótékonyságért.”
 • 4. Bokk 2009. február 05. 09:39
  „Gratulálok!”
 • 3. Csabazs 2009. február 05. 06:29
  „ASHER!
  Muszáj minden cikknél bunkóskodnod?”
 • 2. Kiss_Gyula 2009. február 04. 22:10
  „Igen tisztességtelennek és ízléstelennek tartom az "ASHER" álnevű hozzászóló idepiszkítását /amint tette ezt a Vöröskeresztes cikknél is/. Abban csak erősen bízom, hogy Füzi úr maximum mosolyog az "intelligens" méltatásán. Ezt én csak köznapian igyekszem tenni: Füzi úr /és csapata is/ példa lehet minden soproni kereskedőnek és vállakozónak: udvariasságban, szakmai ismeretében és emberségében én soha nem találtam kivetni valót. Bízom benne, hogy nagyon sokan így vélekednek.
  A díjhoz gratulálok: érdemeshez került!

  Örülök továbbá, hogy ismét ilyen korrekt és jó híradást olvashattam - a "celeb"-cikkel ellentétben, ami teljesen méltatlan a Kisalföldhöz, és könyörgöm: ne akarják a szenny-médiákat utánozni!!!”
 • 1. ASHER 2009. február 04. 19:07
  „Ha ez ugy 30-evvel korabban lenne akkor viszont az Idosb;Sztahanov dijat kapna
  mint pl; Pioker Ignac akkoriban tobbszorosen kituntetett Csepeli Vasas Sztahanovista!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régi relikviákat vár a Vöröskereszt

Fertőszentmiklós - Vöröskeresztes kiállítás lesz Fertőszentmiklóson. Az ötletgazdák várják a tárgyi… Tovább olvasom