Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Kitüntetéseket adtak át a vasutasünnepen

Sopron - A GYSEV Zrt. a Hotel Sopronban rendezte központi vasutasnapi ünnepségét csütörtökön. Az eseményen kitüntetéseket és elismeréseket is átadtak.
A vasutasnapon Csepi Lajos, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium közlekedési szakállamtitkára köszöntőjében kifejtette: a GYSEV Zrt. egészségesen fejlődő cég, amelynek jövője van.

Szabó András, a GYSEV Zrt. igazgatóságának elnöke a Kisalföld érdeklődésére elmondta: a vasúttársaság előtt két komoly feladat áll. Egyik az átvett Szombathely–Szentgotthárd vonal ötvenmilliárd forintos korszerűsítése, a másik pedig a MÁV-Cargo privatizációjának lezárása, s az érdemi munkák elkezdése. Jelenleg a brüsszeli versenyhivatal engedélyére várnak az aláírt adásvételi szerződés végrehajtására. Reményeik szerint ez szeptemberben, október elején megtörténik.

Útban a vasutasnapi ünnepségre: Dr. Szabó András, a GYSEV elnöke az előtérben, tőle balra dr. Csepi Lajos államtitkár. Az elnöktől jobbra Ács Sándor vezérigazgató-helyettes és dr. Székely Csaba vezéri
Útban a vasutasnapi ünnepségre: Dr. Szabó András, a GYSEV elnöke az előtérben, tőle balra dr. Csepi Lajos államtitkár. Az elnöktől jobbra Ács Sándor vezérigazgató-helyettes és dr. Székely Csaba vezéri

Az ünnepségen miniszteri kitüntetésben részesült Sompik Erzsébet személyszállítási főelőadó, Bors Huba osztályvezető és Kovács Sándor nyomdavezető. Elnöki dicséretet érdemelt ki Horváth Norbert diszponens, Kelemen Tibor vontatási részlegvezető, Várallyay Pál állomásirányító. A GYSEV Zrt. szolgálatáért kitüntetés arany fokozatát Weinberger Károly vehette át. Vezérigazgatói és vezérigazgató-helyettesi dicséretet 22-en kaptak.

Olvasóink írták

 • 7. Cady 2008. augusztus 22. 11:43
  „Remélem, a gaskó is kapott valamit.”
 • 6. orgona 2008. július 15. 22:56
  „Es erre ki adjon valaszt?Az olvaso,vagy a kitüntetett?Mi lenne ha megkerdezne öket?ÜDV.”
 • 5. c1 2008. július 13. 09:44
  „Itt lassan mindenki dr,dr,dr.
  Dolgoztak is valaha? A diploma honnan van? A melóssal mi van? Ham. Ham.”
 • 4. Fater 2008. július 11. 20:43
  „Azért, amit a melósok kaptak, az se semmi !!!!!
  Imi! Marha jól nézel ki a képen !!!!!!!!!!!”
 • 3. L.Péter 2008. július 11. 17:16
  „Nem akarok ünneprontó lenni, a sikereket el kell ismerni, meg kell ünnepelni, de ami egyfelől jó, az a másik oldalon rossz.
  Tudom, hogy a sikeres vasúttársaság sok pénzt hoz a városnak, és sok más előnnyel is jár,de lassan már odajutunk, hogy nem lehet a város déli és északi része között közlekedni. Napjában többször át kell mennem a vasúton, és szubjektíven azt érzékelem, hogy tíz alkalomból jó ha kétszer tudok simán átmenni, máskor pirosat kapok. Ilyenkor nem dicsérni szoktam magamban a vasútat.
  Szerencsétlenül szeli ketté a várost a vasút, és a kőszegi úti csomópont átépítése csak enyhíteni fog a jelenlegi helyzeten, megoldani nem fogja.
  Gondolom, hogy a vasutasok a jövőben is azon fognak dolgozni, hogy minél több szállítani valójuk legyen, ezért harmadik nagy feladatnak javaslom a városban található vasút-közút kereszteződések kiváltását, és lehetőleg ne csak papíron elméletben, hanem a valóságban is.
  Az elért eredményekhez pedig szívből gratulálok.”
 • 2. macee 2008. július 11. 16:33
  „vagy kukás!”
 • 1. GYSEV 2008. július 11. 12:47
  „Tévesen jelent meg a miniszteri kitüntetésben részesült Kovács Sándor beosztása, nem nyomdavezető, KOVÁCS SÁNDOR FŐPÁLYAMESTER.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatódik az útfelújítás a Várkerületben

Sopron - Több helyen felbontották a Várkerületet esőnyelők és fedlapok cseréje miatt. Augusztus… Tovább olvasom