Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 24°C Még több cikk.

Kisiklatták a vonatot Sopronban - 150 ezres nyomravezetői díj

A GYSEV ennyit fizet annak, aki konkrét információkkal eredményre vezeti a nyomozást.


A Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes, 2013. december 27-én 22 óra 17 perc és 22 óra 50 perc közötti időben Sopron belterületén, a Frankenburg úti gyalogos vasúti átjárónál elhelyezett és a talajhoz rögzített egy 20 literes kenőolaj tartályt.

22 óra 50 perckor a vasúti vonalon menetrend szerint közlekedő 5047 típusú, 0368 mozdonyszámú dízel motorvonat az elejével a vasúti pályára helyezett tartálynak ütközött, a vasúti jármű alá szorult, aminek következtében a vonat első két tengelyének kerekei a kötött pályáról letért, elejével a vasúti töltés bazaltjába fúródva megállt. A vasúti szerelvényen utasok nem tartózkodtak, ezért személyi sérülés nem történt.

A GYSEV Zrt. - nettó 150.000,- forint nyomravezetői díjat ad annak, aki az elkövető(k) személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban olyan konkrét információval tud szolgálni, amely a nyomozást eredményre vezeti, illetve az elkövető elfogását lehetővé teszi.

A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes!

A Soproni Rendőrkapitányság 06-99-311-234-es telefonszámon vagy a 107-es illetve 112-es központi segélyhívókon várja a bejelentéseket.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életet mentett a szén-monoxid mérő Sopronban

Bejelzett a szén-monoxid mérő Sopron egyik lakásában. Mire kiérkeztek a tűzoltók, már megkezdték a… Tovább olvasom