Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Királyságot akarnak

Hunok Szövetsége néven jelölteket állít az őszi soproni helyhatósági választásokon egy új politikai képződmény, amelynek szervezője Nyikos Tivadar, aki néhány héttel ezelőtti lemondásáig még a MIÉP megyei elnöke volt.
Rákóczi nyomdokain?
A volt megyei elnök a két esztendővel ezelőtt alapított Hun-Szkíta Világszövetség alapján indította útjára az új politikai mozgalmat. A világszövetség megalakításával kivívták Csurka István országos pártelnök haragját, aki nyilvános visszavonást követelt tőlük, azért cserében, hogy posztjukon maradhassanak.
– Természetesen mások támadásainak is céltábláivá váltunk. Sokaknak nem teszett programunk amelyben többek között követeltük az alkotmányos királyság mint új államforma bevezetését, a külföldi tőke megadóztatását, népfelkelő nemzetőrség felállítását. 2000-ben még sikerült bennünket eltántorítani e célok megvalósításáért folytatott küzdelemtől, ezúttal már nem engedünk senkinek – nyilatkozta Nyikos Tivadar.
– A helyhatósági választásokon is kiállunk a királyság intézményének visszaállítása mellett. Mindezt természetesen népszavazással és törvényes úton kívánjuk megvalósítani. A Sopronban megálmodott Trianon-dombot koronázó dombbá szeretnénk nyilvánítani. Tervezzük, hogy visszahívjuk II. Rákóczi Ferenc egyenes ágú leszármazottját, Rákóczi Istvánt, aki jelenleg Kanadában él, de elfogadná a nemzet által felajánlott koronát – mondtaKollár József, a MIÉP megyei irodájának volt vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel tizenegyezer egyetemista

A soproni központú Nyugat-Magyarországi Egyetemen elkészült az idei felvételi vizsgák statisztikai… Tovább olvasom