Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Kimagasló vevő elégedettség a Honda Kudonál

Mintegy 5,7 millió forintos fejlesztésnek köszönhetően tovább fejlődött a soproni Honda Kudonál az új- és használt autók értékesítési rendszer. A cég optimista, és előrelátó.

Sajtótájékoztató keretében mutatták be pénteken a soproni Honda Kudónál végrehajott fejlesztés eredményeit. Az autókereskedéssel, szervizzel foglalkozó vállalkozás történetében most indult el először egy pályázaton, s rögtön nyertek is.

A K2D vállaltirányítási rendszer és webáruház bevezetése a Kudo Trade Plus Kft-ben" című projekt keretében 2,84 millió forint támogatást nyertek el, a beruházás teljes összege 5,7 millió volt - közölte Budai József, ügyvezető igazgató, tulajdonos.

Az újdonság úgy foglalható össze röviden, hogy a mostani válságos időszakban, amikor mind kevesebben vásárolnak autót, a leendő vevők a lehető legszélesebb körben, akár interneten is tájékozódhatnak az újdonságokról. Emellett a cég értesítést küld az autó tulajdonsoknak, hogy hamarosan lejár a műszaki vizsgájuk, vagy éppen arról is, hogy mik a tavaszi-őszi akciók.

a próbavásárlásoknál mindig dobogós helyen végzett.
a próbavásárlásoknál mindig dobogós helyen végzett.


Bár az ügyfélkapcsolatokra, az ügyfélkezelésre, az ügyfelek felkutatására, illetve a szolgáltatások fejlesztésére mindig kiemelkedő hangsúlyt fektet a társaság, de úgy gondolták, hogy a korszerű informatikai rendszerek bevezetésével, illetve a meglévő rendszereik fejlesztésével még hatékonyabbá tehetik tevékenységüket.

Különösen fontos ez akkor, amikor a hazai autókereskedelem már több éve tartó, hosszasan elnyúló válságát éli meg. Úgy ítélték meg, hogy csak ilyen pozitív szemlélettel juthatnak előre. Ezért is nagy elismerés számukra, hogy sikeresen valósítottuk meg az uniós támogatással bíró projektet.

Berta Attila műszaki és kereskedelmi vezető kifejtette: a csúcs évben, 2003-ben 208 ezer új autót adtak el, tavaly pedig csupán 45 ezret. Ebben az ütemben haladva hatvan év kell az járműpark lecseréléséhez. Már csak emiatt is várható, hogy trend megfordul. Addig is folyamatosan fejleszteni kell. A Honda Kudonál teljeskörű szervíz, műszaki vizsgalehetőség áll az autótulajdonosok rendelkezésre. S ha már megtörtént a baj, akkor kárrndezési központ is működik, hogy az ügyeket a lehető legrövidebb idő alatt elvégezhessék az ügyfelek.

Sajtótájékoztató keretében mutatták be pénteken a soproni Honda Kudónál végrehajott fejlesztés eredményeit.
Sajtótájékoztató keretében mutatták be pénteken a soproni Honda Kudónál végrehajott fejlesztés eredményeit.


- A Honda Kudo az országos hálózat egyik zászlóshajója - fejtette ki Pszota János, a márkacég illetékese. - Nagy hangsúlyt fektetünk a vevőink elégedettségnek mérésére. Sopron a próbavásárlásoknál mindig dobogós helyen végzett. Azt is mondhatjuk, hogy az ide betévedő leendő vásárlók 99 százaléka, ha tudna venne autót. S ez nagy eredmény.

Tóth Éva Firtl Mályás országgyűlési képviselő nevében elmondta: a kormányzat nagy hagsúlyt fektet a kis-és középvállalkozások támogatására. Erre a célra mintegy 300 milliárd forint jut.

- Ezen időszakban nagyon értékelendő és elismerésre méltó minden olyan vállalkozás, amely minden nehézség ellenére fejleszt. Mindig öröm, amikor nyertes pályázatról számolhatunk be. A Honda Kudo jó és követendő példa a többi vállalkozás számára is. A képviselők is azárt dolgoznak, hogy minél több pénzt oszthassanak ki a vállalkozások között - tomácsolta a Parlament rendkívüli ülésszakán részt vevő politikus szavait.

- Elfogult vagyok, mert nekem már tizenkettő éve van Hondám - fűzte hozzá Abdai Géza, Sopron alpolgármestere. - Ez is bizonyítja a márka megbízhatóságát. A város érdeke is, hogy az itt működő vállalkozások minél jobb eredméyneket érjenek el, hiszen ők foglalkoztatják a soproniak többségét, továbbá a helyi adók zömét is ők fizetik be. A Honda Kudo optimistán tekint a jövő elé, és mi is abban bízhatunk, hogy fellendül a szektor, új munkahelyek jönnek lére, ezáltal nőnek a soproniak életkörülményei is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kidőlt a teljes kerítés a viharban Sopronban - fotó

Olvasónk felvétele szerint a Csengery utcában lévő kerítés teljesen megadta magát a csütörtöki… Tovább olvasom