Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Kilencszer büntettek gaz miatt

Sopron - Kilencszer már büntettek Sopronban a közterület-felügyelők a nagy gaz miatt. A büntetés egyik esetben sem haladta meg a húszezer forintot.
Továbbra is a nemrég belterületté vált városrészeken jelent nagy problémát a gaz, elsősorban a Kutyahegyen és a Jánostelepen lehet rendkívül gazos telkeket találni – mondja Kuslics Balázs, az önkormányzat sajtóreferense, aki arról tájékoztatta a Kisalföldet, hogy a közterület-fenntartók eddig kilenc esetben büntettek a gyom miatt. A sajtóreferens szerint jobb a helyzet, mint a korábbi években, az érintettek valószínűleg időben értesültek a médiából az akcióról. Az eddig megbüntetett telektulajdonosok mind magánszemélyek. Mindnyájukat húszezer forintra büntették és kötelezték őket a kaszálásra.

Szerkesztőségünk ugyanakkor folyamatosan kap olvasói jelzéseket a gazos területekről. Tegnap reggel az Ibolya útról telefonáltak az ott lakók, hogy a volt hőközpont területén embermagasságban áll a parlagfű, délutánra azonban a holding munkatársai eltüntették a nagyra nőtt gyomot...

Olvasóink írták

 • 4. Tapmancs 2008. június 27. 09:15
  „Az a rohej, hogy ugye Monok es meg ket telepules hozott egy olyan rendeletet, hogy szocialis segelyt csak kozmunka elvegzesere kaphatnak, erre az "ombudsman" szerint 60 napon belul vissza kell vonniuk. Gratula! Eljenek tovabbra is ingyen. Abbol amit az emberek befizetnek. Ez aztan a haladas!”
 • 3. ez is a valóság 2008. június 25. 19:09
  „Sogor,rokon, koma ,haver és a zsíros állás! Ehhez kell a banánköztársasági rendszer!”
 • 2. VALÓSÁG 2008. június 25. 11:15
  „NEM A GAZOKKAL, ÉS KÖZTERÜLETFELÜGYELŐK SZÁMÁNAK NÖVEKEDÉSÉVEL KELLENE FOGLALKOZNI. HANEM RENDBE KÉNE TENNI A PARKOKAT ,KÖZTERÜLETEKET MEGFELELŐELN RENSZERESEN GONDOZN,I ÁPOLN. A RENDSZERES SÉS FOLYAMATOS FŰNYIRÁSÁT ELVÉGEZTETNI. LENNE EGY CSAPÁSRA MUNKA, AZTÁN NEM KÉNE FELÜGYELŐ, 200.000 fT-OS BÉRÉRT ELLENŐR ,HANEM MUNKANÉLKÜLI SEGÉLYÉRT FOLYAMODHATNÁNAK AZ EZZEL A FELADATTAL MEGBIZOTT KÖZTISZTVISELŐK.”
 • 1. matriné 2008. június 25. 10:12
  „Sopronban nincs munkanélküli,vagy nem értenek a gazírtáshoz? de szerintem sokkal könnyebb a közterület felügyeletet szervezni és irányítani mint ezt a "gazírtásos munkás"t megszevezni! Pedig mindegyik munkát emberek végzik, azaz végeznék, ha lenne rátermett szervezőjük!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kékhullám Zászlót kapott a Fertő is

Sopron–Fertő - Idén először nemcsak a Balatonnál, hanem a nagyobb tavaknál is mintastrandokat… Tovább olvasom