Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Kiabálva kért italt egy férfi a soproni sörözőben, majd megütötte a vendéget

A férfit ugyanazon a napon már egyszer elküldték a sörözőből, mert szóváltásba keveredett a vendégekkel.

A rendőrség ügyeletére Sopronból érkezett a bejelentés 2014. július 20-án, 11 óra 50 perc körüli időben, hogy egy helyi sörözőben verekedés történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy férfi ment be az étterembe 11 óra 30 perc körüli időben és durva hangon sört kért a pultostól.

Ezt hallotta az egyik vendég, szóvá tette a visszatérő látogatónak a viselkedést, aki erre ököllel, egy alkalommal arcon ütötte a védelmezőt, majd elfutott. A bántalmazás következtében a 36 éves sértett töréses sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték - olvasható a police.hu-n.

A járőrök megkezdték az adatgyűjtést és a személyleírások alapján rövid időn belül elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi lakost. A fiatalember gyanúsítotti kihallgatásán tettét beismerte.

A Soproni Rendőrkapitányság a férfi ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás.

A soproni lakos ruházatából mintegy 8,5 centiméter pengehosszúságú kés került elő, a közbiztonságra veszélyes eszközt a rendőrség lefoglalta a fiatalemberrel szemben szabálysértési feljelentést tett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sétányt kapott a herceg Fertődön

A fertődi képviselők régi adósságot törlesztettek, amikor az Esterházy-kastéllyal szemközti sétányt… Tovább olvasom