Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Ki a kedvenc soproni celeb?

Ki a legjobb fej híressé vált soproni? Csollány Szilveszter, vagy Csiszár Jenő? Szokolay Sándor, vagy a polgármester? Önnek ki a kedvenc celebje?


Gyanútlan járókelőket állítottunk meg a soproni utcákon, hogy megtudjuk, ki a kedvenc helyi celebjük. Arra számítottunk, hogy mindjárt mindenki Csiszár Jenőre vagy Csollány "Gyűrűkura" Szilveszterre gondol, de tévedtünk...

Csollány Szilveszter - ön megválasztaná?
Csollány Szilveszter - ön megválasztaná?


Annamária, ügyfélkapcsolati képviselő

Dárdai Árpád, ismert karmester és tanár a kedvenc híres sopronim. Ismerem is, talán ezért választanám őt a legjobb celebbé...

Dárdai Árpád
Dárdai Árpád

Dóra, egyetemista

Passz. Nem nagyon vagyok képben a soproni hírességeket illetően, mert szombathelyi vagyok. Az országos celebek közül talán könnyebben tudnék választani.

László, gépkocsivezető

Egyértelmű: Honti Kata! Ő a legjobb celeb, vele lehetne reklámozni Sopront.

Honti a bajnokcsapattal.
Honti a bajnokcsapattal.

Tamás, egyetemista

Az én kedvenc sopronim sajnos már nem él, ő Prof. Dr. Gidai Erzsébet, a közgazdaságtudományi kar egykori dékánja. Az iskola miatt kötődök a dékán asszonyhoz. Ő segített nekem, hogy levelező tagozatról átvegyenek nappalira és az életfelfogása nagyban befolyásolta az enyémet.

Iváncsics Jenőné, nyugdíjas

Szokolay Sándor. A zeneszerző a közelünkben lakik, ismerjük egymást. A szimpátia miatt választanám őt.

Szokolay Sándor
Szokolay Sándor


Ön szerint ki lehetne Sopron Celebje? Kire szavazna? Írja meg!

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. joco 2009. február 06. 12:31
  „doktorka. hüly(j)eséget irkálsz: én csak azt kérdeztem Töled, hogy egy olyan hummorista ki nemiszervét többször mutogatja és emlegeti "müsoraiba" és ráadásul köpköd is, valamint kedves dr-ka ! enyhén illuminált állapotban készülnek rola "természetjáró" filmek!!!! hát az miért nem celeb?. ja mert jobbos és kicsiny "vezénylőtábornokod" mellet- bocsi nálatok ilyen nincs- csak -mögött mindig ki is állt.
  A fönököd jelzöjét Töletek loptam.”
 • 35. thurvj97 2009. február 06. 11:48
  „Dr Atilla bizonyára a legnagyobb sznob a hozzászólók között. Fröcsög, valószínű felvett -Dr- címmel, zsebben kivasalt kutyabőr És ami a lényeg ,törpe konzervatív agy. Ez az ember meri Friderikuszt leszólni.(Farkasházyt nem kell megvédeni!bár biztosan több,mint Dr Atilla) Neki a raccsoló Fábry, a kancsi Schmit Mária, az alcsúti félistenke a példakép.Ám legyen, de illik észrevenni az értékes embereket is a másik oldalon. Ő az igazi celeb!”
 • 34. anca 2009. február 06. 09:38
  „Bocsánat!
  Gáspárdy ...”
 • 33. DrAtilla 2009. február 06. 08:44
  „joco, szerinted akkor miért van, hogy a te komcsi oldaladon sokkal több a celeb, Én megmondom, mert a sok konzumidiótát ezzel lehet választásra öszötnözni, hogy aztán ha eljön az idő a magdfajta menjen és szavazzon az elvtársaira.”
 • 32. joco 2009. február 06. 06:17
  „doktorka: tudod kedves az ne válasz, hogy Farkasházy lapját mennyivel támogatják.Vagy tán Neked nem "celeb" egy olyan humorista ki nemiszervével "játszadozik" mindek negyedik szava trágár?.Ja ő nem celeb, mert jobbos!!!

  "Mag" :igazad van.Nem csak a "köz"beszéd-irás ferdült el ,hanem mi a "köz"nép is.”
 • 31. Mag 2009. február 05. 15:46
  „Helyes cím lenne:
  Ki a legkedvesebb számodra Sopronban... Vagy valami ilyesmi.
  De hát ez túl egyszerű...
  Nem figyelnek fel rá...
  Sajnos.
  Kár, hogy így ferdülünk.
  Nem jó ez így.”
 • 30. DrAtilla 2009. február 05. 07:49
  „Joco, tudod, hogy a te kis sztároskád a Fajkasházy most is több milliót kap az adófizetők pénzéből, hogy az egyébként életképtelen hócipő c. lapja fennmaradhasson?”
 • 29. joco 2009. február 05. 06:44
  „mint helyi legnagyobb celebjére, a "polgármester"cimet most viselő személyre adom a szavazatomat.”
 • 28. Csabazs 2009. február 05. 06:44
  „Celeb nem magyar szó! Talán a híres,de még inkább a hírhedt szóval helyettesíteném!

  Szokolay nem soproni!Elismerem, hogy jó zeneszerző(már akinek tetszik),de a mai politikai "tevékenysége" megkérdőjelezhető!
  Szilas,hozott aranyérmet az országnak,de azért nem kell élete végéig sztárolni!

  Celeb nincs Sopronban,viszont voltak/vannak kiváló soproni születésű emberek!”
 • 27. joco 2009. február 05. 06:37
  „doktorka : tudod azért irtam hogy Neked és elv-társaidnak nem tettsző személyeket vettél fel a felsorolásodba, mert a tényleges celebekhez:Győzike és Monika közé soroltad Friderikuszt és Farkásházyt- kit föleg a jobboldaliak nem szeretnek- de a tényleges celebet pld- a nemiszervével szorakozo ,"köpködö"- mély jobboldali "humoristát" a Fábry-tokat nem.Hát miért nem inkább celed ö, mint Friderikusz?”
 • 26. budvajzer 2009. február 04. 22:31
  „15 - DrAtilla: én meg a politikailag "sommás" ökörségeden röhögtem egy jót.
  Persze, elismerem írásod igazát atekintetben, hogy a médiában felpumpált - amúgy értéktelen - emberek a köztudatban a sikerértéküek.
  Aztán látva "ballib"-szindrómádat, tényleg elfogott a röhögés...
  A mai médiasztárok és politikai "sztárok" értékét az IDŐ fogja bebizonyítani. Nálam a másik oldalt folyton mocskoló politikai "elit" tényleg csak "celeb", semmi több...”
 • 25. Virgács1 2009. február 04. 22:10
  „Hurrá! De jó nekünk, hogy Sopronban ez a legjobb hír!
  Már a gondolat is szörnyű.”
 • 24. Balázs1970 2009. február 04. 17:41
  „Minden celeb csökevény, akit az adott társadalomnak ki kell vetnie magából, nálunk olyan fehérje halmazok, mint Győzike, Havas Henrik. Nem érdemes rájuk időt pazarolni, mert tehetségtelen üres fejű egyedek, akiket a média futtat egy ideig, amíg a kereskedelmi tv-knek haszna származik belőlük.”
 • 23. DrAtilla 2009. február 04. 16:50
  „joco, először nézz utána, hogy mit jelent a celeb szó, utána irogass nekem baromságokat a nemlétező elvtársaimról, de legalább egy ilyen ökörségen jót nevettem.”
 • 22. pedagogus 2009. február 04. 16:22
  „A soproni rendőrkapítány is celeb lett 2 hete.

  (Iván, Magyar Gárda, akadályozzák a forgalmat... :) )”
 • 21. pancser 2009. február 04. 16:04
  „Nálam a celeb fogalom, ocsmány beszédű figurák, akik böfögésén, kurválkodásán, ivászatán, fingásán szexügyein stb. élvezkedik a hasonló szintű magyar. Ha előttem az utcán okádik valaki, vagy levizeli a szálloda előtti falat, az Celeb!”
 • 20. 1soproni 2009. február 04. 15:25
  „Szerintem a magyar celebek már csak azért vannak, hogy legyen mivel megtölteni az újságokat, tv adásokat.
  Igazán szörnyű körülnézni, manapság kik a "sztárok" körülöttünk a média szerint: Steiner Kristóf, Győzike, Tóth Gabi, Kinter Oszkár, Pákó, stb...
  Ezekhez jön hozzá, akik talán csak utólag lettek majmok: Delhusa, Benkő”
 • 19. Telepathia 2009. február 04. 15:15
  „Egyetértek az előttem szólóval a celeb egy latin celebris, vagy celebre szóból átvett melléknév, vagy ige általánosan megismert, nagyhirű szóból származik.
  Természetesen lehet később az angolszász területen hszsnálatos korábbi latin - ógörög nyelvcsalád pontos szó és értelmezés alakjára is hivatkozni.”
 • 18. joco 2009. február 04. 13:53
  „doktorka(15) jol vagy? tudod Te összekevered/keverted a dolgokat: tudod nem az a "celeb" ki Neked és párt valamint elv-társdaidnak nem tettszőek. Tudod ?”
 • 17. thurvj97 2009. február 04. 13:29
  „15.Dr Atilla ez fantasztikus jövendölés. És Ön fakanállal konyakozik a pokoltornácán,miközben a nemzetietlen, hazaáruló, nem Orbánrajongók megfőnek az üstben.. Szenzációs előrelátás. Nem kell keresni a celebet. Én Önt ajánlom.”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már hazafelé tart a UniversiTeam

Budapest–Bamako - A nemzetközi rali egyetlen egyetemi csapata, a Nyugat-magyarországi Egyetem… Tovább olvasom