Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Kézműves fesztivál a soproni Kosárházban - fotók

Harmadik éve és ötödik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál, ami a kézműves termékekre és a mögöttük megbújó értékekere kívánja felhívni a figyelmet.

Igazi családbarát fesztiválra várja az érdeklődőket a Kosárház Kézműves Fesztiválja, vasárnap 10-17 óráig számos ingyenes kézműves- és gyermekprogrammal készülnek.

Kézműves fesztivál a Kosárházban. Fotó: G. M.


Előzmény:

A Zarándok utcai Kővári Kosárháznál népi fa játékokból felállított játszótér csalogatja a kicsiket, az állatsimogatóban kecskék, nyulak várják a becézőket, de birkát, mangalicát, háztáji kétlábúakat, szamarat és lámát is etethetnek az állatbarátok.

A pónilovaglás és a pedagógusok által vezetett foglalkozások mellett több kézműves tevékenységet is ki lehet próbálni. Érdemes lesz a fazekasnál is időt eltölteni. Akit érdekel a makramé művészete, néhány alapcsomót megtanulhat a fesztiválon.

Mások fa szívecskéket díszíthetnek, a türelmes kezűek gyöngyös ékszereket készíthetnek. Lesz arc- és testfestők, kosárfonó, tojásfestő és fafaragó, textilből, gipszből, kavicsból, egyéb kiegészítőkből alkothatnak a résztvevők. A hagyományokhoz híven ismét lesz kézműves termékek vására is, a piaci forgatagban egészséges házi készítésű csemegékkel várnak minden vásárlót.

Harmadik éve és ötödik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál, ami a kézműves termékekre és a mögöttük megbújó értékekere kívánja felhívni a figyelmet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézze meg a soproni gyereknapon és a borünnepen készült fotóinkat!

Sokszínű program és vidámság jellemezte a Jereváni-lakótelep gyereknapját, amelyet a településrészi… Tovább olvasom