Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Kezdődik a hosszú téli sorozat

A mai elmaradt mérkőzések pótlásával ér véget a soproni kispályás labdarúgószezon.
Rákóczi József, a sportfelügyelet vezetője az őszi kispályás labdarúgó-bajnokságot értékelve lapunknak elmondta, összességében kevesebb szabálytalanság, illetve kiállítás történt az elmúlt évekhez képest. Véleménye szerint ez csak jót tesz a szabadidős sportnak, hiszen a szórakozás és a játék öröme kerül előtérbe. Lényeges változás jövő tavasztól sem várható, azaz a megszokott feltételek mellett fogadják a kurucdombi, illetve a jereváni tóparti salakos pályákon a csapatokat. A város hosszú távú tervei között egy műfüves labdarúgópálya megépítése szerepel, amit nemcsak az élcsapatok, hanem az amatőrök is használhatnak majd.

Az őszi kispályásbajnokság egyébként a ma esti elmaradt mérkőzések pótlásával ér véget. Az őszi első helyezettek már ismertek. Az élmezőny nagyon sűrű, egy-két pont a különbség a dobogós helyen lévő együttesek között. Az első osztály bajnoka a Lucullus Napstúdió. A második A osztályban a Kiss Csavar, a B-ben a Viktória-Schäho csapata végzett az élen. A harmadosztály A csoportjában a BGL, míg a B-ben a Baráti Kör 9444 a listavezető. A negyedosztály A csoportjában még nem lehetett eredményt hirdetni, ez a mai Foton–Nemes Bau-Fufu Kft. párharc után dől el. A B csoportban sincs őszi bajnok, ugyanis az FC Nautilus Trió később csatlakozott a bajnoksághoz, valamint több együttes már a tavaszi mérkőzéseiből is lejátszott néhányat. A tabella alapján a Hotel Vadvirág, a Club Xitaclan, valamint a már említett FC Nautilus Trió áll az élmezőnyben.

Ma befejeződnek a szabadtéri küzdelmek, de ez nem jelenti azt, hogy nem játszhatnak a csapatok. A téli terembajnokság december 3-án veszi kezdetét az MKB-arénában, a mérkőzéssorozat egészen március végéig tart. Fontos, hogy helyszűke miatt csak 64 csapat vehet részt a küzdelemsorozatban. Szabad helyek még vannak, a nevezési díj csapatonként tizenhétezer forint.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladják a Hotel Marónit

A Hunguest Hotels Zrt. előrehaladott tárgyalásokat folytat a soproni Hotel Maróni értékesítéséről. A szálloda értékét több százmillió forintra becsülik. Dr. Havasi József, a Hunguest Hotels Zrt. vezető jogtanácsosa érdeklődésünkre annyit közölt, valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, s megállapodás esetén sor kerülhet – akár már az év végén – a tulajdonosváltásra. Tovább olvasom