Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Kevesebb busz közlekedik a nyári szünetben Sopronban

A helyi, a regionális és az országos autóbuszjáratok augusztus 31-ig a nyári tanszünetre érvényes menetrend szerint közlekednek.

Sopronban helyi viszonylatban nyáron 26, helyközi viszonylatban pedig mintegy 70 járatos busszal kevesebb közlekedik munkanapokon, jórészt a reggeli és a délutáni órákban.

Sopron helyi közlekedésével kapcsolatos változás, hogy a 6-os jelzésű, Tómalom-fürdőt kiszolgáló vonalon a tanszünetben munkanapokon 8, szabad- és munkaszüneti napokon 13 járatpár közlekedik.

Sopronban gyérített járatok közlekednek a reggeli és a délutáni órákban augusztus 31-ig. Fotó: Illusztráció
Sopronban gyérített járatok közlekednek a reggeli és a délutáni órákban augusztus 31-ig. Fotó: Illusztráció 


A Tómalom-fürdő elérhető még a 33-as jelzéssel közlekedő járatokkal is, amelyek munkanapokon 23, szabad- és munkaszüneti napokon 18 alkalommal biztosítanak eljutási lehetőséget. A Lövér uszoda az 1-es és 2-es járatokkal közelíthető meg, amelyek csúcsidőben 15 percenként, csúcsidőn kívül, illetve szabad- és munkaszüneti napokon 20 percenként közlekednek. Balf-fürdőre a Sopron–Balf–Kópháza viszonylatban közlekedő 14 és 14B jelzésű járatok óránként indulnak, s a fürdőbe még a Fertőd–Kapuvár felé közlekedő regionális járatokkal is eljuthatunk.

A Fertő tó vitorlástelepre naponta 6 járat közlekedik (7.30, 9.30, 11.30, 14.30, 15.35, 18.05), a hegykői üdülőtelepre óránkénti gyakorisággal indulnak a buszok.

Sopronból a Balatonra, Keszthelyre és Balatonfüredre naponta közlekednek járatok. Balatonfüredre 5.40 és 14.50 órakor, Keszthelyre 5.45 és 15.35 órakor indul a busz. A részletes menetrend a www.enykk.hu honlapon olvasható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fertő őrgrófjának látásmódja

Wosinszki Kázmér festőművész születésének 120. évfordulója alkalmából jubileumi kiállítás nyílt a… Tovább olvasom