Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Két soproni hajléktalan verekedett

Sopron - Egy szálláson 29 éves hajléktalan bántalmazta 52 éves társát.


Szombaton történt "bántalmazás során" az idősebb férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A tettes ellen súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 3. WeiseÖdenburg 2013. január 03. 07:40
  „Tisztelt TancsKaszabell! "azért kíváncsi vagyok,hogy a házban lakók a jövőben hogyan viszonyulnak a kukázókhoz ?"
  "Nem is tudom mit lehetne itt érdemben tenni ?"
  Mind kettő kérdésében rejlik a megoldás is !
  Érdemben nem csak ezen jelenségek ellen,hanem a városban az utóbbi időben kialakult a közízlést sértő és a közbiztonságot veszélyeztető személyek megfékezésére szükséges tenni.A lakóhelyünket elárasztó Sopronhoz és annak polgáraihoz méltatlan helyzetet fel kell számolni.Nincs senkinek joga a jelentős nagy többség életkörülményének
  veszélyeztetésére,vagy csak simán bosszantására,mert kritikátlan,gátlástalan és simán alul szocializálódott.
  Ön is nagyon jól tudja,Sopront három népcsoport lakta és mindig is befogadó volt,de a mostani hozadék kicsi,de annál kellemetlenebb csoportjának kínosan zavaró törekvéseit fel kell számolni! Az emberi jogok mindenkit megilletnek,így a nagy többséget is ! Óvd,védd a várost és annak szellemi,kulturális és anyagi javait! Lsd.
  "http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/megmagyarazhatatlan_agresszio_sopronban_egy_jarokelot_is_megutott_egy_26_eves_ferfi/2313565/" az illető nem a soproni kórházban jött a világra !?”
 • 2. TancsKaszabell 2009. október 20. 17:15
  „Nem is tudom mit lehetne itt érdemben tenni ?

  Már nem emlékszem a film címére amely hasonló miliőben valamelyik Amerikai nagyvárosban játszódott,de ott az ilyen békétlen egyént kitiltották szinte minden menedékhelyről.Ez volt a büntetése,ezzel,hogy úgy mondjam valósággal halálraítélték,télen.

  A napokban ,- a reggeli szellőztetés során-,a rendszeresen látott, a szomszéd ház előtti kukát vizitáló, egy új sorstársával találkozott és türelmesen várta,hogy az kihajoljon a kukából, egészen addig amíg az elkezdte kidobálni az általa felesleges szemétnek ítélt hulladékokat. Rászólt,hogy ne dobáljon ki semmit mert akkor nem tűrik el a kukázást a háziak.Hangos szóváltásba keveredtek és a "Mi" kukázónk bizony kapott néhány pofont a másiktól.Aztán hangosan szidták egymást és elmentek.A kidobált szemét meg ott maradt a kuka mellett.

  Úgy egy óra múlva jött a kukásautó és szorgalmas kiszolgálói.Akkurátusan odavágva kiürítették a kukákat és bizony a kidobált szemetet otthagyták ők is.Aztán valaki a házból ,de inkább talán a másik házból visszarakta a szemetet az üres kukába.
  Akkora kukát a kutyák nem igen borítanak fel...azért kíváncsi vagyok,hogy a házban lakók a jövőben hogyan viszonyulnak a kukázókhoz ?”
 • 1. Csetneky 2009. október 19. 21:20
  „Ha a 29 éves hajléktalan ilyen jó erőben van, akkor miért nem dolgozik?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakadás: egyéjszakás kiállítás

Sopron - Egyéjszakásra sikerült Tárnoki Ildikó és Kovács Klára közös kiállítása az Erdélyi Házban.… Tovább olvasom