Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Készül a csapadékvíz-elvezető rendszer

Sopron - Helyszíni bejárást tartott tegnap Fodor Tamás polgármester, Kerekes Attila főmérnök, valamint Rádonyi László, a körzet önkormányzati képviselője a Rozsondai Károly utcában. A téma a készülő csapadékvíz-elvezető rendszer volt.
– Első ütemben a Rozsondai Károly, Fényi Gyula utca, Lomb utca háromszögben készül el a rendszer – mondta el Kerekes Attila. – A több mint négyszáz méter hosszan tartó kivitelezés várhatóan novemberben befejeződik. Folytatásként jövő tavasszal a Liget-patakra való rákötést oldják meg, így biztosítva a víz elvezetését.

Fodor Tamás hozzátette, a kutyahegyi vízelvezetési probléma megoldására összességében százmillió forintot szavazott meg a közgyűlés, a mostani munkálatok harmincmillió forintba kerülnek.

Olvasóink írták

 • 6. Falusi 2008. szeptember 19. 23:40
  „ödenburgi!
  Akkor szerinted a Kutyahegy tetején kéne árkot ásni?”
 • 5. Intel 2008. szeptember 19. 18:09
  „Legalább valami elkezdödött, éppen ideje volt már!”
 • 4. miracle 2008. szeptember 19. 16:52
  „Azt ugyan nem tudom, hogy a Liget patak hová folyik tovább, de bizonyára a lejjebb lakók majd örülni fognak, ha kétszer annyi víz jön vele. itt van pl az Ikva példája, erősen gyanítom, hogy az osztrákok ezt-azt rákötöttek az utóbbi 1-2 évben (árkokat tucatszám, esetleg egész falvakét) mivel elég gyanús, hogy 50 mm eső után egyből mindig Amazonas lesz belőle.”
 • 3. ödenburgi 2008. szeptember 19. 16:33
  „Azt nem értem, hogy miért a kutyahegy alsó részén kezdik meg a vízelvezető rendszer kiépítését. Az esővíz és az ezzel járó hordalék a kutyahegy tetejéről jön.”
 • 2. ibo 2008. szeptember 19. 16:16
  „Tisztelt Urakat sok szeretettel várom a Halász utca és környékére is de ha lehet autoval és a város felöl közelitség meg!Kiváncsi vagyok a véleményükre.”
 • 1. mélygéza 2008. szeptember 19. 07:41
  „Polgármester úr !
  Látogasson el a Mély útra is, ott megláthatja, amit már egyszer elk....k, mert ha több évvel ezelőtt a vizelvezetést már meg tudták oldani, akkor most is erről döntenie kellene.Jön a szüret, és az út rettenetes. Ön fogja megfizetni a szállitóeszközökben esett kárt???????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A betegek érdeke minden szempont feletti

Sopron – Csak a legkisebb érdeksérelem mellett épülhet meg a soproni egészségház –… Tovább olvasom