Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Keresik az autóst, aki elütött egy gyereket a zebrán Sopronban

A baleset után az autós és a gyalogos beszélt egymással, majd elváltak útjaik. Utóbb kiderült, a gyerek megsérült.
  
Május 14-én 13 óra 50 perc körüli időben Sopronban, a Táncsics Mihály utcán egy ismeretlen személy, ismeretlen személygépkocsival egyenesen haladt a Selmeci utca irányából a Somfalvai út irányába.

A Wesselényi utca kereszteződésénél a közúti jelzőtáblával és útborkolati jellel kijelölt gyalogos átkelőhelyen nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget a neki jobbról érkező és Flandorfer utca felől átkelő gyerekkorú gyalogos részére. A gyalogos lába a gépkocsit érintőlegesen elérte.

A gépjármű vezetője és a sértett egymással beszéltek, de a sértett sérülést nem jelzett, sem orvosi, sem egyéb segítséget nem kért, így a helyszínent mindketten elhagyták, adataikat nem egyeztették.

Az eseményt követően a gyalogos személy hozzátartozójával jelentkezett a kórházban, ahol nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést állapítottak meg.

Az eseménnyel kapcsolatban a rendőrség várja a gépjármű vezetőjének, illetve azoknak a személyeknek a jelentkezését is, akik az eseménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.

Jelentkezésüket személyesen a Soproni Rendőrkapitányság
Közlekedésrendészeti Osztályán tehetik meg, valamint telefonon keresztül a 06-99-311-234-es telefonszámon, illetve a 107 és a 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálszakasz a 85-ösön: még mindig felújításra vár

A 85-ös főút Fertőszentmiklós és Pereszteg közötti szakaszát halálútként emlegetik, legutóbb péntek… Tovább olvasom